Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sos! Ti mit mondanátok/tennéte...

Sos! Ti mit mondanátok/tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A történet a következő!Előre mondom,hogy egy olyan ember vagyok aki nem szeret másokat megbántani,nagyon nem tudok NEM-et mondani...

Ma felhívott a mostoha negymamám(anyum mostohája),hogy

kölcsön-e tudnám adni 5!! napra az onokatesóm gyerekeinek

az autóüléseinket!(nekem is 2 kicsilányom van,szinte egykórúak az övéivel)

Az első kérdésem az,hogy ti kölcsön-e adnátok?(Szerbiábol írok,ő M.o.-ra megy az édesapjához)

Ha nem akkor mit mondanátok neki,hogy miért nem?

Segítségeteket megköszönöm!

2011. jún. 6. 13:07
1 2
 1/18 napietus ***** válasza:
100%
ha tudnám nélkülözni, kölcsönadnám, ha nem akkor megmondanám, hogy szívesen odaadnám, de sajnos most nekünk is szükségünk van rá. egyébként használtakat elég olcsón lehet már venni, sokan hirdetik.
2011. jún. 6. 13:10
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Most nem értem ebből mért kell problémát csinálni? Ha nincs szükségem arra a pár napra rá, akkor vigye, de ha kell, akkor megmondanám neki, hogy sajnos nekünk is kell.
2011. jún. 6. 13:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

tudod nélkülözni ez időre? ha valahogy meg tudod oldani akkor add kölcsön, ha nem akkor pedig mond el neki, hogy sajnos neked is kellene 1-2 napra

vagy ha neked is kell akkor nem tudod arra a kevés időre meg te kölcösnkérni valami ismerőstől a közeledben?

2011. jún. 6. 13:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én az első válaszolóval értek egyet!Én oda adnám ha nem lenne rá szükségem arra a néhány napra!
2011. jún. 6. 13:16
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

Az autós gyerekülésből ekkora problémát csinálsz?

Nyilván azért kérte kölcsön, mert nekik nincs, de kell ahhoz, hogy áthozzák a gyerekeket, és autópályán biztosan utazhassanak, és nem azért, mert valami borzalmas tervei vannak vele. 5 nap pedig azért van, mert annyi idő a tervezett út. Nem kérheti 2 napra, ha 5 napig lesznek Magyarországon. Ha neked nehezedre esik odaadni, akkor ne add, mondd meg, hogy vegyenek egyet, vagy kérjenek mástól, de nem tudom elképzelni, hogy 5 napra ne tudd nélkülözni. Neked is ennyi idősek a gyerekeid, nyilván viszed őket oviba, iskolába, vásárolni, de ezek a városon/falun belül csak pár kilométerek, ha óvatosan vezetsz és nem mész gyorsan, akkor ha hátul bekötöd őket, akkor kibírják ezt a pár napot a normális ülésen is.

De ha ekkora hisztit csapsz ebből, akkor nyilván nem akarod odaadni, tehát akkor mondd meg egyszerűen, hogy nem és kész.

2011. jún. 6. 13:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
De most ezt komolyan itt kérdezed? Neked kell tudnod, hogy tudod e nélkülözni vagy nem. Mi ezt nem tudhatjuk. Mert ha tudod én alap, hogy odaadnám.
2011. jún. 6. 13:18
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Kölcsönadtál már valamit nekik? Visszaadták rendre, sértetlenül, időre? Akár pénz akár tárgyról legyen szó megbízhatóak?

Én csak akkor adnám, ha megbízhatóak. Ha meg még nem adtál semmit kölcsön nekik akkor add oda!

Én csak annak nem adok semmit aki nem képes sértetlenül visszaadni, időre visszaadni dolgokat, amúgy én is olyan vagyok, hogy bízom az emberekben ELSŐRE!

2011. jún. 6. 13:22
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

1. a gyerekeimnek kell

2. már elígértem xy-nak

3. tanács, honnan szerezhetne inkább

2011. jún. 6. 13:22
 9/18 A kérdező kommentje:

Ők Németországban élnek,repülővel járnak Szerbiába.

Engem 4 hete műtöttek vakbéllel,kb.12cm sebem van a hasam közepén,még cipelni sem bírom a gyerekeket,ha valahova el kellene hirtelen menni!

Nélkülözni az autóülést nem tudom,hogy lehet-e....

A gyerekek mindenhová jönnek velünk,senki sem tud vigyázni rájuk ha nekünk el kell menni valahové(senki nem is akar)

2011. jún. 6. 13:30
 10/18 napietus ***** válasza:
akkor egyszerű. mondd meg, hogy most nem tudod nélkülözni, ugyanígy, ahogy ide leírtad. ha repülővel jöttek, akkor milyen kocsival mennek? mert ha bérelttel, akkor abba kérhetnek gyerekülést is.
2011. jún. 6. 13:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!