Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sos! Ti mit mondanátok/tennéte...

Sos! Ti mit mondanátok/tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A történet a következő!Előre mondom,hogy egy olyan ember vagyok aki nem szeret másokat megbántani,nagyon nem tudok NEM-et mondani...

Ma felhívott a mostoha negymamám(anyum mostohája),hogy

kölcsön-e tudnám adni 5!! napra az onokatesóm gyerekeinek

az autóüléseinket!(nekem is 2 kicsilányom van,szinte egykórúak az övéivel)

Az első kérdésem az,hogy ti kölcsön-e adnátok?(Szerbiábol írok,ő M.o.-ra megy az édesapjához)

Ha nem akkor mit mondanátok neki,hogy miért nem?

Segítségeteket megköszönöm!

2011. jún. 6. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Használod,igy nem adhatod oda

Nem tudom szerbiában kötelező-e,itt igen,igy büntethetnek is ha nem használjátok,plussz ugye ne legyen,de mi van ha épp most történik baleset...

itt már 2-3ezer forinttól kapható használtan,ha benzinre van,akkor erre is kell lennie

nekem a gyerekeim biztonsága lenne az első,nem a sértődés...

2011. jún. 6. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt mondanám, hogy odaadom, de ha valami sürgős dolgunk akad, és az ülések hiánya miatt nem tudjuk vinni a gyerekeket, akkor ki kell hívni egy hivatásos bébiszittert, és ha ez előfordul, akkor annak a költségeit térítsék meg. Aztán majd ők eldöntik, hogy vállalják-e ezt a kockázatot.
2011. jún. 6. 13:35
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha senki sem tud vigyázni, akkor csak egyikőtök menjen intézni a dolgokat, és a másik maradjon otthon a gyerekekkel. Gondolom a műtét miatt te most nem is dolgozol, így munkába sem kell menned, hogy ne tudj figyelni rájuk. Különben oviban ott lehetnek a gyerekek 6-ig, ha addigra végeztek minden üggyel, akkor nem is kell őket utaztatni mindenhova.

Logikus, hogy a saját gyerekeid biztonsága az első, ahogy ezt hangoztatod is a kérdésben, és a kommentben is, akkor meg felesleges a kérdés, hiszen úgy sem adod oda az ülést. Különben meg ha repülnek, akkor miért nem Magyarországra mennek rögtön, és megspórolják az autózást?

2011. jún. 6. 13:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem értem, olyan az unokatesód, hogy épségben nem kapnád vissza a gyereküléseket? Ezért félsz neki odaadni? Amúgy meg a másik dolog, hogy kölcsönkocsival is mennének? Ha van autója, akkor automatikusan a gyerekeknek kell lennie a kocsiban autósüléseknek is!

Amúgy meg igen, te is használod! Nem hiszem, hogy 5 napig sehova sem viszed a gyerekeidet...

2011. jún. 6. 13:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a ti kocsitokkal is mehetnének, mert így olyan, mintha nem is lenne.
2011. jún. 6. 13:51
 16/18 A kérdező kommentje:

Az onokatesom kb.2.5 hónapot itt van a nagyszüleinél,

itt minden nap autóval megy mindenhová,csak itt még nem kötelező az ülcsi!

A műtétem nem jól sikerült,folyt a sebem,szinte mindennap

a gyerekekkel mentünk a korházba,mivel nem volt aki vigyázzon rájuk!25km-re van a korház tőlünk a gyereke szinte mindennap jöttek!

Amióta apukám szívinfkaktust kapott(szerncsére már jól van)meg én így ilyen hirtelen kés alá kerültem azóta nem hiszek abban,hogy épp abban az 5 napban nem történhet semmi!

Meg a nagymama még ha mostoha is,sosem jutott eszébe megkérdezni miútán megműtöttek,hogy kislányom vigyázzak-e esetleg a gyerkőkre,kell-e segítség...

Nem öreg a nagymama még mielőtt valaki azt gondolná...

2011. jún. 6. 14:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Ezeket elmondod neki és kész. Le is van rendezve az ügy.
2011. jún. 6. 14:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Lerendeztem,elmondtam neki,hogy mi a helyzet!

Arra viszont kíváncsi vagyok,hogy ilyen szituban mint amilyenben én vagyok(műtét,csak magunkra számithatunk)aki lehúrogott az elején odaadná-e az ülcsit?

Vagy úgy egyáltalán kölcsönadná-e?

2011. jún. 6. 18:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!