Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyunak...

Hogyan mondjam el anyunak hogy megjött? Te hogyan mondtad el? A helyemben hogyan mondanád el?

Figyelt kérdés

4 hónapja azthiszem hogy megjött az első mensim.

tudom hogy elkellett már mondani,próbáltam is de nem volt bátorságom rá...-(

2009. szept. 9. 15:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%

eztmost komolyan kérdezed? nemvolt bátorságod? mégis szted a menzesz az mi? olyan mint egy drog? h nemmered elmondani anyxádnak, h anya, drogozom, vagy anya, pénzt loptam a pénztárcádból?? mi szégyelni való van egy menstruációban???????

anya, képzeld, megjött....ennyi az egész. anyukád még örülni is fog neki. az anyukák ennek ugyxanis örülni szoktak

2009. szept. 9. 15:15
 2/18 anonim ***** válasza:
42%
Basszus ez hihetetlen hogy vannak ilyenek.....
2009. szept. 9. 15:19
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Uram Isten!!!

Ez nem pia,cigi,drog...amit oké hogy szégyellsz elmondani,de ez tök normális dolog...Állj oda elé és mondd el neki,hogy anya megjött a menstruációm.Viszont elég gáz,hogy nem mondtad el neki akkor amikor először megjött,mert ha megkérdezi h mikor akkor az elég fura lesz h ha azt mondod 4hónapja.Hazudni meg erről NEM KELL!!Ha megkérdezi mondd el neki,h 4hónapja.

14/L

2009. szept. 9. 15:35
 4/18 A kérdező kommentje:

jó de akkor jött meg,amikor nem volt itthon!!!

de nemsoká megint megjön,és mondom neki hogy anya megjött:)

2009. szept. 9. 15:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

de úgy mondd el h amikor legközelebb megjön már nem az első.Egyébként barátnőmnek pl.:suliba jött meg,tanártól kért betétet és kész.Hazament nem volt otthon anyukája,mikor hazaért elmondta h megjött suliba.Meg lehet oldani,csak akarni kell.

utolsó voltam.

2009. szept. 9. 17:09
 6/18 A kérdező kommentje:
értem :):)
2009. szept. 9. 17:42
 7/18 anonim ***** válasza:

Mivel mi anyukámmal nem vagyunk olyan viszonyban, hogy minden dolgot megbeszéljünk, ezért én is paráztam attól, hogyan mondjam el neki.

Ezt mondtam: "Anya, nagylány lettem" tudom hogy kicsit hülye szöveg...de hirtelen csak ezt tudtam kinyögni.

mindenképpen szólj anyukádnak :)

2009. szept. 9. 17:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem mi szégyellni való van a menstruációban! Attól még, hogy sok lánynak okoz havonta több rossz napot, ez teljesen természetes dolog! Ez azt jelenti, hogy egészségesen fejlődsz! Anyukád is nő, ő is menstruál!
2009. szept. 9. 18:07
 9/18 anonim válasza:
Azt hiszed, hogy megjött? Nem is vagy biztos benne?
2009. szept. 9. 19:26
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
51 éves vagyok és ,amikor első alkalommal megjött még nem tudtam, mi az. ( Anyukám igen konzervatív nevelésben részesített és bizonyos dolgokról nem illett beszélni. Ezt a szót: menstruáció sosem ejtette ki a száján. Sokáig én is zavarban voltam a szó hallatán. ) Tehát ott álltam, véres bugyival és azt hittem, meg fogok halni. Szóltam anyunak, aki megvetően végigmért és nagyot sóhajtott. Akkoriban ( eléggé későn érő típus lévén ekkor 15 éves voltam ) kezdtem el sportolni. A felnőttek között én voltam a kicsi, mindenki engem pátyolgatott. Elmentem edzésre és közöltem, hogy halálomon vagyok. A felnőtt sporttársaim oktattak ki arról, hogy ez mi, mit kell ilyenkor tenni, hogyan praktikus öltözködni, mire kell odafigyelni. Anyu azóta sem kérdezte meg, honnan tudom a dolgokat. Most már sokkal nyitottabb vagyok, de nem tudok intim dolgot ( betét, tampon ) férfi eladótól venni. Most már nem probléma ez, pár éve nincs szükségem rájuk.
2009. szept. 9. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!