Hogyan mondjam el anyunak hogy megjött? Te hogyan mondtad el? A helyemben hogyan mondanád el?
4 hónapja azthiszem hogy megjött az első mensim.
tudom hogy elkellett már mondani,próbáltam is de nem volt bátorságom rá...-(
eztmost komolyan kérdezed? nemvolt bátorságod? mégis szted a menzesz az mi? olyan mint egy drog? h nemmered elmondani anyxádnak, h anya, drogozom, vagy anya, pénzt loptam a pénztárcádból?? mi szégyelni való van egy menstruációban???????
anya, képzeld, megjött....ennyi az egész. anyukád még örülni is fog neki. az anyukák ennek ugyxanis örülni szoktak
Uram Isten!!!
Ez nem pia,cigi,drog...amit oké hogy szégyellsz elmondani,de ez tök normális dolog...Állj oda elé és mondd el neki,hogy anya megjött a menstruációm.Viszont elég gáz,hogy nem mondtad el neki akkor amikor először megjött,mert ha megkérdezi h mikor akkor az elég fura lesz h ha azt mondod 4hónapja.Hazudni meg erről NEM KELL!!Ha megkérdezi mondd el neki,h 4hónapja.
14/L
jó de akkor jött meg,amikor nem volt itthon!!!
de nemsoká megint megjön,és mondom neki hogy anya megjött:)
de úgy mondd el h amikor legközelebb megjön már nem az első.Egyébként barátnőmnek pl.:suliba jött meg,tanártól kért betétet és kész.Hazament nem volt otthon anyukája,mikor hazaért elmondta h megjött suliba.Meg lehet oldani,csak akarni kell.
utolsó voltam.
Mivel mi anyukámmal nem vagyunk olyan viszonyban, hogy minden dolgot megbeszéljünk, ezért én is paráztam attól, hogyan mondjam el neki.
Ezt mondtam: "Anya, nagylány lettem" tudom hogy kicsit hülye szöveg...de hirtelen csak ezt tudtam kinyögni.
mindenképpen szólj anyukádnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!