Hogy mondtad el a szüleidnek, hogy cigizel? Mit szóltak hozzá?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 17:54
1/8 anonim válasza:
én lebuktam, meg tesóm beköpött:S nem szidtak le...
2/8 anonim válasza:
Én eddigi egész életemben összesen 6 szál cigit szívtam el.
1 - utolsó tanítási héten 12.-ben
2 - szerenád este hajnali 1kor
3 - buliban este
4 - az IC-n haver megkínált
5 - egy másik haver is megkínált
6 - most nemrég 1 randin a csaj kínált
Unalmas, egészségtelen, drága, büntetik és büdös tőle az ember szája, ruhája, keze, egyszóval: sz*r. De ti csak nyugodtan fogyasszátok.
22/F
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2011. júl. 19. 18:07
4/8 anonim válasza:
hat nekem 12 evesen aztmondtak hogy nehogy elkapjanak hogy cigizni fogok( mert a tesom 18 volt eppen es nagyon nagyon raszkott...) most husz eves probalkozott mar mindennel es nem tud leszokni...sajnos en 14 vagyok es habar remiszto hogy a tesom miket el nem mulvelt a cigiert...keveset cigizem de ha nagyon rossz allapotban vagyok sajnos szoktam...hetente nehanyat...jo talan most azt mondjatok ez sok...de valahogy megnyugtat haverokkal osszeulunk ...anyumek most nem tudjak..._|_ es egyelore amig nem veszik eszre nem is igazan szolnek nekik...mert mar ket eve elore beszoltak..
5/8 anonim válasza:
21.58 írtam privátot remélem megkaptad
8/8 anonim válasza:
Én lebuktam,amikor anyáméknak feltünt hogy hiányzik 3-4 szál,aztán az utcán megláttak :D Nem csesztek le :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!