Cigizel? Hány éves korod óta?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 22:17
1/31 anonim válasza:
Szia, nem éri meg nem ér SEMMIT!
néha lenyugtat... meg csak buliban ...
nem cigizem , nem is fogok , max most nyáron sok buli sok pia sok cigi ... de magamtól rágyújtani az utcán ... SOHA
szal a váalsz : NEM
2/31 anonim válasza:
Úgy 13 évesen gyújtottam rá először, de csak 6 éve vagyok aktív dohányos.
21/f
3/31 anonim válasza:
12->27
Undorító szokás, nehogy elkezdd.
4/31 Dexy válasza:
Hát sajnos. 15 (utánoztam a többieket, aztán rászoktam lassan lassan)
5/31 anonim válasza:
sajnos igen...már nagyon bánom, próbálok leszokni, de nem megy... 15 éves korom óta
21/L
6/31 anonim válasza:
14/l vagyok.kipróbáltam ugyan de ha 1 millió forintot adnának akkor sem lennék aktív dohányos.egyszerűen hányingerem van tőle.meg a sok füst.meg a köhögés.fúúj.:o büdös is lesz tőle az ember,és még a pénz is megy rá.felesleges.
7/31 anonim válasza:
Én szívesen cigiznék, mert alapból nyugodt személy vagyok, csábít a cigifüst szaga, maga a mozdulat jó pótcselekvés és kávézom is. De nem! Ezért nem éri meg roncsolni a környezetem (ezen van a legnagyobb hangsúly), szórni rá a pénzt! Inkább veszek szájöblítőt és parfümöt, minthogy dohányt, hogy büdös legyen a szám és büdös legyen a ruhám.
8/31 Panda Péter válasza:
elszívtam egy szálat kb 13-14 évesen, kipróbálás gyanánt, de mivel nem volt különösebben se jó, se rossz érzés, feleslegesnek éreztem hogy rászokjak.
9/31 anonim válasza:
pár éve elszívtam néhány szálat, aztán elkezdett nem érdekelni, és rájöttem, hogy minek? büdös és undorító.
15/f
10/31 anonim válasza:
nem! ja, én is kipróbáltam, de semmi extra... aki cigizik az rászokott mert egy divatlúzer! kb ez jött le nekem :D ne cigizzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!