Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondtad el anyukádnak...

Hogy mondtad el anyukádnak mikor megjött az első? Vagy hogy tudta meg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát én levettem a bugyimat (mer reggel volt és készültem suliba és át akartam épp venni) és tiszta vér volt, és anya épp ott volt vhol körülöttem és észrevette és elkezdett lelkendezni ott nekem :D:D Szal nem kellett elmondanom, hanem észrevette magától. De én nem örültem neki, hogy megjött :D
2010. júl. 24. 23:07
 2/11 anonim válasza:
kimentem wc-re, megláttam hogy megjött, kijövök a wc-ről, 'anya megjött.' 'betét/tampon a fürdőben.'
2010. júl. 24. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Hah, nekem sz*rabb volt mert kb egy nap 5 ször is megkézdezte: "Fannuskababám, nemjött meg?" XD

Volt hogy a suliba is leégetett, hogy mondta a tanárnak hogy sokszor kérddezzen rá egy nap. A tanár meg egyszer a fél suli előtt is leégetett. Odakiabál: "Fannika, nem fáj a pocid? nem vagy rosszul? nem volt vmi furaveled?" Monnyuk jogosan aggódhattak mert okszor elájultam, asztmás vagyok, betegesen sovány (csak 32 kiló), tesiznem sem szabad sose mert hogy túl sovány vagyok és egyszer pattintottam a kosárlabdát és eltört a karom

2010. júl. 24. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Hú emlékszem, ez annak idején mekkora dilemma volt nekem:) Hogy majd hogy fogom elmondani?! Mikor véres volt a bugyim, csak úgy dobogott a szívem..bementem a szobámba, és mondtam/mutattam, hogy "ilyen a bugyim". Ő meg mondta, hogy vegyél belőle (betét), ott van a fürdőben, meg kérdezte, hogy fáj-e nagyon a hasam. Egyébként ne úgy képzeld el, hogy jön, mint a Duna, biztos először csak a pár cseppet veszed észre.:)
2010. júl. 24. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:

23:21 es woook

13 évves vagyok most és 11 évesen jött meg

2010. júl. 24. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha nyíltan megmondod, hogy menstruálsz. Ebben nincs semmi szégyellni való! Teljesen természetes!
2010. júl. 25. 07:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Reggel volt. Mikor megebredtem ereztem, hogy tiszta viz ott, rohantam a Wc-re, es mikor meglattam(mar usztam a verbe, mert valamikor ejjel johetett meg), elkezdtem kiabalni, hogy ez meg mi(nagyon meglepodtem), es igy hallotta anya, hogy en kiabalok, odajott es latta, hogy megjott. Kerdezte, hogy "Nem faj a hasad?" Nagyon fajt,de inkabb azt mondtam, hogy "Nem":D

Igaz meg mindig orditani tudnek a fajdalomtol:)

Akkor 13 voltam, most pedig 15 vagyok:)

2010. júl. 25. 11:31
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2010. júl. 25. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Fokozatosan jön meg, nem mintha kinyitnál egy vízcsapot. Eleinte csak maszatol. Egyszerűen csak menj oda anykádhoz, és mondd ki: Megjött. Ess túl rajta, nem akkora dolog! :)
2010. júl. 25. 12:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést mert nem merem el mondani xD :D
2010. júl. 25. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!