Hogy mondtad el anyukádnak mikor megjött az első? Vagy hogy tudta meg?
Hah, nekem sz*rabb volt mert kb egy nap 5 ször is megkézdezte: "Fannuskababám, nemjött meg?" XD
Volt hogy a suliba is leégetett, hogy mondta a tanárnak hogy sokszor kérddezzen rá egy nap. A tanár meg egyszer a fél suli előtt is leégetett. Odakiabál: "Fannika, nem fáj a pocid? nem vagy rosszul? nem volt vmi furaveled?" Monnyuk jogosan aggódhattak mert okszor elájultam, asztmás vagyok, betegesen sovány (csak 32 kiló), tesiznem sem szabad sose mert hogy túl sovány vagyok és egyszer pattintottam a kosárlabdát és eltört a karom
23:21 es woook
13 évves vagyok most és 11 évesen jött meg
Reggel volt. Mikor megebredtem ereztem, hogy tiszta viz ott, rohantam a Wc-re, es mikor meglattam(mar usztam a verbe, mert valamikor ejjel johetett meg), elkezdtem kiabalni, hogy ez meg mi(nagyon meglepodtem), es igy hallotta anya, hogy en kiabalok, odajott es latta, hogy megjott. Kerdezte, hogy "Nem faj a hasad?" Nagyon fajt,de inkabb azt mondtam, hogy "Nem":D
Igaz meg mindig orditani tudnek a fajdalomtol:)
Akkor 13 voltam, most pedig 15 vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!