Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondanatok el a helyembe...

Hogy mondanatok el a helyembe a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem járni egy nálam 7évvel idosebb fiúval és le is feküdtünk. Hogy mondjuk el? Jó ötlet lenne ha csak úgy beállítani és elmondanank hogy járunk, vagy más megoldást kellene találnunk? Ti szulokent hogy fogadnátok jobban? Hogy mondjuk/mondjam el?
2017. aug. 23. 16:02
 1/8 anonim válasza:
100%
Szia! Megkérdezhetem te hány éves vagy? 7 év még nem a világ vége, viszont gondolom azért érint ilyen érzékenyen, mert fiatalabb vagy, esetleg még nem volt barátod(?). Szerintem ülj le anyukáddal megbeszélni, hogy ez a helyzet, de szeretitek egymást stb, nem hiszem, hogy baj lenne belőle. :) később esetleg bemutathatod nekik a barátod, de szerintem semmiképp ne úgy kezdd, hogy lerohanjátok ketten a bemutatkozással, előbb mesélj róla a szüleidnek!
2017. aug. 23. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mert nem mindegy hogy 13-14-15 vagy 18-19.
2017. aug. 23. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
ribiii
2017. aug. 23. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Hány éves vagy ?

És az előzőre ne is hallgass :D

Nem illik leribizni valakit fontosabb információk hiányában !

Majd,ha meglesz az infó,na majd utána :D

2017. aug. 23. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Lehet az előtt kellett volna bemutatni, hogy alá feküdtél :) Legalább is ez normális emberek között így működik.
2017. aug. 23. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már elmúltál 18-20 éves az a 7 év már nem sok, de 14 évesen még nagyon is az, ezért hiányolják a kort a többiek. Tényleg ne zúdítsatok rájuk egyszerre mindent.

Ha még sose jártál senkivel sem, akiről tudtak, akkor először ezt mondanám el, majd ha ezt meg emésztették, hogy jársz valakivel, utána jöhet hogy mesélsz róla, pár nappal később jöhet esetleg hogy lefeküdtetek egymással, bár ezt nem fontos elmondani nekik ha már elmúltál 18. Én se jelentettem be otthon hogy már nem vagyok szűz, mert nem tartottam fontosnak.

Ha meg már volt barátod akkor kicsit egyszerűbb bemutatni otthon, megmondod hogy van egy új fiú az életedben és szeretnéd bemutatni, mikor jöhetne át.

Ui: Ugye védekeztetek?

2017. aug. 23. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán el kell nekik mondanod?
2017. aug. 23. 17:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Köztem és párom közt 9 év van. Én 19 ő 28. Anya nem tiltakozott és imádja. Előszőr meséltem neki csak és utána találkoztak. Bár az első találkozás fura volt kicsit :D nem tartott tovább 5 percnél. De azóta találkoztak párszor és nővéremnek is ilyen férfit szeretne inkább :D
2017. aug. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!