Ti hogyan mondanátok el?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, a párom és köztem extrém a korkülönbség.

Tudom, hogy ezt olvasva mindenkinek megfogalmazódnak szebbnél szebb gondolatok, de szerintem annak nem itt van a helye, hogy mentegetőzzek. A lényeg, hogy nem anyagi javak tartanak össze, sőt.

Otthon ezt nem tudják, nem mertem még elmondani, pedig lassan 1 éve tart.

Félek attól, hogyan fognak reagálni.

Az édesapámmal és a feleségével való kapcsolatom eléggé felületes, sokáig nagyszülők neveltek engem, így nem csak a párkapcsolatomról nem beszélek nekik, hanem sok minden másról sem.

Viszont arra jutottam, hogy ha ez a dolog tényleg hosszabb életű lesz, akkor nem titkolhatom örökké.

Ti hogyan csinálnátok? Csak elmondanátok, vagy rögtön vinnétek magatokkal a párotok is?

Apák! Mennyire lennétek dühösek a lányotokra?

Annyira nehéz helyzetben vagyok, és tudom, hogy én csináltam magamnak.

Egyáltalán nem vagyok problémás, nagyon jól tanulok, és sosem volt itthon konfliktus a viselkedésem miatt, és úgy érzem, hogy nagyon megbíznak bennem, de mégis...

2017. aug. 23. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Szabad tudni mennyi is pontosan az az extrém korkülönbség?
2017. aug. 23. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:
20+.
2017. aug. 23. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Tehát összejöttél egy apád korabeli pasival. Hát én se tapsikolnék, viszont bele nem szólnék, a te életed.A helyzethez képest próbálnék pozitívan a dologhoz állni, megismerni, lehet még haverok is lehetnénk, idősebb korunkban járhatnánk együtt kezelésekre és masszázsokra, míg te a gyerekeket elhozod az oviból.

Én azt javaslom először csak azzal a szülőpárral beszélj aki engedékenyebb, de az sem árt, ha előtte pár hétig csepegtetsz pozitív infókat a párodról. Azután üljetek le beszélgetni,de ne a korával kezd mert a legtöbb szülő erre óhatatlanul bezárkózna.Én nem vinném a páromat, őt már csak akkor ha előkíszítettem a terepet. Esetleg hívd meg a szüleidet étterembe és ott hozd fel a témát, ott muszáj meghallgatniuk.

2017. aug. 23. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Nagykorú vagy, sokat nem szólnék hozzá, bár ha már a vén csávókra buksz, legalább pénze lehetne.
2017. aug. 23. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem dühös lennék, hanem szomorú. Mert összeállna, hogy apakomplexusossá tettem a gyerekem.

Plusz eléggé leakadna az ékszíjam arra a negyvenes palira, aki a 18 éves lánykámat döntögeti, formálgatja a maga kedve szerint, s mindemellé számára elegendő minden téren, amit egy éppennemgyerek nyújtani tud. Elég gáz pacák lehet.

2017. aug. 23. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom, hogy mit értesz extrém alatt, így masszív tízévekre asszociálok. Voltam hasonló helyzetben, 22 évesen. Nem tudom, hogy hogyan kéne elmondanod, nyilván sok mindentől függ. De szerintem semmiképpen se vidd akkor magaddal a párodat, mert a reakciót nem lehet kiszámítani és ha esetleg csúnya dolgok hangzanak el, akkor később is nehéz lesz rendezni a dolgokat, mert ott maradhat a sérelem emiatt. Ha van esetleg olyan családtag, akit könnyebben meggyőzhetőnek tartasz, akkor kezdd vele, és utána a többiekkel. Hátha még segíteni is tud. Sok sikert
2017. aug. 23. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
A nővérem is 19 éves (1 hónap mulva 20) a barátja 40 éves van gyereke is de már elvált a tesómmal január óta van együtt apukánk teljesen elfogadta nincs vele semmi baja legalábbis nem mondta de ez apa függő is mert nem minden apa ugyanilyen de felnőtt vagy szóval azt csinálsz amit akarsz
2017. aug. 24. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!