Ti hogyan mondanátok el?
19 éves lány vagyok, a párom és köztem extrém a korkülönbség.
Tudom, hogy ezt olvasva mindenkinek megfogalmazódnak szebbnél szebb gondolatok, de szerintem annak nem itt van a helye, hogy mentegetőzzek. A lényeg, hogy nem anyagi javak tartanak össze, sőt.
Otthon ezt nem tudják, nem mertem még elmondani, pedig lassan 1 éve tart.
Félek attól, hogyan fognak reagálni.
Az édesapámmal és a feleségével való kapcsolatom eléggé felületes, sokáig nagyszülők neveltek engem, így nem csak a párkapcsolatomról nem beszélek nekik, hanem sok minden másról sem.
Viszont arra jutottam, hogy ha ez a dolog tényleg hosszabb életű lesz, akkor nem titkolhatom örökké.
Ti hogyan csinálnátok? Csak elmondanátok, vagy rögtön vinnétek magatokkal a párotok is?
Apák! Mennyire lennétek dühösek a lányotokra?
Annyira nehéz helyzetben vagyok, és tudom, hogy én csináltam magamnak.
Egyáltalán nem vagyok problémás, nagyon jól tanulok, és sosem volt itthon konfliktus a viselkedésem miatt, és úgy érzem, hogy nagyon megbíznak bennem, de mégis...
Tehát összejöttél egy apád korabeli pasival. Hát én se tapsikolnék, viszont bele nem szólnék, a te életed.A helyzethez képest próbálnék pozitívan a dologhoz állni, megismerni, lehet még haverok is lehetnénk, idősebb korunkban járhatnánk együtt kezelésekre és masszázsokra, míg te a gyerekeket elhozod az oviból.
Én azt javaslom először csak azzal a szülőpárral beszélj aki engedékenyebb, de az sem árt, ha előtte pár hétig csepegtetsz pozitív infókat a párodról. Azután üljetek le beszélgetni,de ne a korával kezd mert a legtöbb szülő erre óhatatlanul bezárkózna.Én nem vinném a páromat, őt már csak akkor ha előkíszítettem a terepet. Esetleg hívd meg a szüleidet étterembe és ott hozd fel a témát, ott muszáj meghallgatniuk.
Nem dühös lennék, hanem szomorú. Mert összeállna, hogy apakomplexusossá tettem a gyerekem.
Plusz eléggé leakadna az ékszíjam arra a negyvenes palira, aki a 18 éves lánykámat döntögeti, formálgatja a maga kedve szerint, s mindemellé számára elegendő minden téren, amit egy éppennemgyerek nyújtani tud. Elég gáz pacák lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!