Hogyan mondjam el a szüleimnek h barátom van? Ti hogyan mondanátok el? Vagy hogyan mondtátok el?
Anyu megismerkedtem egy fiúval ma moziba megyünk szia.
Hány éves vagy?
Anya, holnap át fog jönni a barátom, mi lesz majd az ebéd?
Ha nem vagy túl fiatal hozzá és normálisak a szüleid, akkor nem lesz semmi gáz. De te ismered őket, szóval csak annyit mondhatunk, hogy bátorság...
én(lány) 14vagyok.-15öt töltöm márciusba
ő(fiú)15öt-16ot fogja tölteni
Engem a szomszéd látott meg anno... persze azon a napon mikor találkoztunk legelőször... szal nekem már nem kellett mondanom semmit, mert a szomszéd rohant anyumhoz... ő meg tesómhoz, hogy mit tud. De nem volt semmi gáz belőle :D
Ha annyira félsz, akkor tapogatózz, vhogy úgy, hogy van 1 srác akivel elég jóban vagyok.. és tetszik. Ma megyek vele találkozni! :)
Szia anya, képzeld van egy fiú, aki nagyon tetszik, és most ő a barátom.
Viszont ennek a hozománya az lesz, hogy anyud rá fog feküdni a felvilágosítás témára, arról viszont neked kell meggyőzöd, hogy tisztában vagy a dolgokkal (nem egy kellemes beszélgetés, de ezen is túl kell esni).
Ha lehet azért 1-2 hónapig ne vidd haza, ebben a korban pasik jönnek mennek, és ha haza is viszed, ne lógjatok mindig nálatok, mert egy idő után zavaró a szülőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!