Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek h barátom van? Ti hogyan mondanátok el? Vagy hogyan mondtátok el?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 22:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"nemsok, még fiatalok vagytok. de elég idősek, hogy legyen párotok."

A párt arra mondjuk, aki kitartott mellettünk már hosszú éveken keresztül, akire számíthatunk. "Pár"-unk akkor van, ha érettek vagyunk érzelmileg, szellemileg (azaz testileg lelkileg). Ezt egy 14 évesről nem mondhatni el...Kiver a víz még akkor is, ha huszonéves mondja két hét után, hogy a "párom", nemhogy egy 14 éves.

Egyébként párkapcsolathoz tényleg fiatak vagy, de barátkozni fiúkkal szabad. Persze módjával és mindent a maga idejében...

Úgy mondanám el, hogy "Anyu apu, megismertem egy fiút, ma elszeretnénk menni ide ide. Igérem vigyázok magamara és nem csinálok hülyeséget" (ezt persze komolyan is kell gondolni)

22-L

2013. jan. 30. 09:51
 12/17 Emberek ***** válasza:
én nem mondtam el neki, majdhogynem maga jött rá. és amúgy sem akartam megmondani, mert mégiscsak a magánéletem, és az én ügyem. ha nekik nem tetszik, akkor nincs értelme beszélni róla
2013. jan. 30. 10:58
 13/17 anonim válasza:
Én 2.randin lebuktam:S
2013. jan. 30. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:

lehet ufo vagyok, de nekem az ilyesmi sosem okozott napokon át tartó tipródást. mondjuk 14 évesen még nem pasiztam, max a távolból voltam titokban szerelmes a srácba, akit a buszon láttam minden nap :) anyámmal persze ezt is megosztottam, de teljes lelki nyugalommal.

17 évesen lett komolyabb barátom, de előtte már annyit meséltem róla, h anyám kifejezetten kérte, h mutassam be, nem kellett különösebb felvezetés hozzá :) persze soha nem is ellenezte, már azelőtt fel voltam világosítva, h pasit láttam közelről :)

2013. jan. 30. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:

nem akartam úgy írni, hogy 1-2 hetes futó "kapcsolatod"...

és ki minek mondja.

másik meg, ha összejönnek kitudja meddig maradnak együtt.. lehet örökre. mert ismerek ilyet. mielőtt még ebbe is beleakarnál kötni.

kösz te 22éves lány.

2013. jan. 31. 21:13
 16/17 anonim válasza:
Na mesélj! Mitörtént? Sikerült? Hogy fogadták?
2013. febr. 9. 22:15
 17/17 anonim válasza:
nekem a kiazivott nyakamrol jott ra xd elviselte aztan jott a szex tema xd 4honap mulva mar gyogyszert szedtem elviselte elfogadta mi vam ennek 7 honapja :) 16/L
2013. febr. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!