Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok beletörödni, hogy...

Nem tudok beletörödni, hogy amíg nincs meg az érettségim csak "robotmunkásnak,, vesznek fel nevetséges fizetésért, hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizek. Jelenleg úgy néz ki, felfognak venni egy gyárba dolgozni, nagyon régen dolgoztam már, ellustultam, félek hogy nem fogom bírni, sajnos nagyon lusta lettem. Nem bírnék sztem 8 órán át robotolni sehol. 20L

Rájöttem, hogy tökre igaza van annak aki azt mondja tanulni könnyebb.): Fel fognak venni a gyárba, mert anyám elrendezte, közeli ismerőse a vezetőség . Szóval most amíg nem lesz érettségim 8 órát a gyárban kell lennem ez nagyon szívás. És mellette 2 nap suliba járok, érzem nagyon ki fog ez engem zsigerelni.

ma 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
amugy nincs bajom a gyári meloval se, de én nem arra vagyok valo, én nagyon alkotni vagyok itt a földön nem a gyárba megpusztulásra születtem.
ma 11:12
 32/66 A kérdező kommentje:
nagyot akarok alkotni, nem akarok családot, azért vagyok hogy mindent megadjak magamnak amit szeretnék. Luxus dolgokat. És legyen egy jó párkapcsolatom gyerek nélkül.
ma 11:17
 33/66 anonim ***** válasza:
100%
Te a Télapóban is hiszel még?
ma 11:20
 34/66 A kérdező kommentje:
dehogy
ma 11:22
 35/66 A kérdező kommentje:
vagy indítanom kéne valami sót, mint a győzike só, vagy a monika só és én vezetném.
ma 11:22
 36/66 A kérdező kommentje:
ha más emberek is tudtak tv szerepléssel meggazdagodni akkor én is megtehetem...és megtudom csinálni, végülis a baukó éva 29 évesen szerepelt a valo világban, akkor még én is bejuthatok bárhová.
ma 11:24
 37/66 A kérdező kommentje:
meg szívesen szerepelnék mert ha celeb leszek akkor szerepelhetek a hal a tortánban is. És nagyon régota szeretnék ott szerepelni.
ma 11:27
 38/66 anonim ***** válasza:
nekem is ez a dilemma, hogy dolgozni kell masnak, egyebkent meg neki is dolgozni kell masnak azert hajt teged, meg annak is dolgozni kell masnak ez megy a tetoig, akinek szinten maganak kell dolgoznia mason keresztul, igaz jobban megel, tobb szabadido. De ez a kocsog tarsadalom ezt iteli. Majd talan 1000 - 2000 ev mulva rajovunk mekkora egy eletpazarlas "dolgozni" masnak, es hogy megis te legyel onmagad, oszd be az idod. Olyan mint regen a homo sapienske a foldon aludt vagy valamin ami kemeny es kenyelmetlen. Ma meg rohognenk ezen vagy le is neznenk az ilyet (hajlektalanok), mert ma mar van olyan definicio es fogalom, hogy "ágy" ami kenyelmes, takaroval, sot meg telen is feltekerheted a futest automatara vagy a legkondit nem pedig figyelni kell a tuzre telen, ami kemenyebb volt mint most.
ma 11:34
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

"meg miért baj az hogy azt akarom csinálni amit én akarok? Hmm?"

Bajnak nem baj, de jellemzően az ilyen mentalitású emberek nem szokták vinni semmire sem.

ma 11:41
 40/66 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk így.

Te lány vagy, neked könnyebb.

Jól kell kinézni, edzeni szeretsz, annyira nem vagy lusta, így már a nők 80%ánál több esélyed van kitörni a munka világából, csak keresni kell egy idősebb, tehetősebb férfit, aki eltart.

Munkával elérni azt a szintet, hogy, magadra legyen időd szinte esélytelen, lehet rengeteg erőt teszel bele, akkor sem térül meg.

Nézd meg, vannak első generációs milliárdosok is, de ők a fiatalságukat áldozták be, ugyanúgy tönkrementek fizikailag, max a gyerekük fogja élvezni a jólétet!

Amit nem csinálj!

Gyereket ne szülj senkinek, mert az semmire sem garancia, ha otthagy, még nagyobb kakiban leszel, mint most.

Csak olyan férfit keress, aki nem akar gyereket!

ma 12:02
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!