Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok beletörödni, hogy...

Nem tudok beletörödni, hogy amíg nincs meg az érettségim csak "robotmunkásnak,, vesznek fel nevetséges fizetésért, hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizek. Jelenleg úgy néz ki, felfognak venni egy gyárba dolgozni, nagyon régen dolgoztam már, ellustultam, félek hogy nem fogom bírni, sajnos nagyon lusta lettem. Nem bírnék sztem 8 órán át robotolni sehol. 20L

Rájöttem, hogy tökre igaza van annak aki azt mondja tanulni könnyebb.): Fel fognak venni a gyárba, mert anyám elrendezte, közeli ismerőse a vezetőség . Szóval most amíg nem lesz érettségim 8 órát a gyárban kell lennem ez nagyon szívás. És mellette 2 nap suliba járok, érzem nagyon ki fog ez engem zsigerelni.

jan. 22. 08:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 A kérdező kommentje:
bolti eladó
jan. 30. 12:02
 92/96 anonim ***** válasza:
100%
Azzal mehetnél Aldiba, Lidlbe
jan. 30. 12:57
 93/96 A kérdező kommentje:
oda is adtam már be jelentkezést sőt személyes interjún is voltam aldiba lidlibe de nem választottak engem.
jan. 30. 12:58
 94/96 A kérdező kommentje:
de próbálkozok sose adom fel!
jan. 30. 12:58
 95/96 anonim ***** válasza:
Ott azért még lehet esélyed, mert elég gyakran keresnek munkatársakat. Nagyon sokan csak addig dolgoznak ott, míg a másik, amit megpályáztak, be nem jön. Van még egy csomó üzletlánc, tényleg ne add fel!
jan. 30. 15:52
 96/96 A kérdező kommentje:
Soha nem fogom feladni!
tegnapelőtt 13:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!