Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Transzneműek, az önéletrajzoto...

Transzneműek, az önéletrajzotokat hogyan építitek fel?

Figyelt kérdés
Amennyire tudom az iratokban nem szerepelhet az önazonos nem és a hozzá választott keresztnév sem. De ha a hivatalos adatokkal van feltöltve az önéletrajz, akkor a fénykép vet fel kérdéseket, vagy az interjún jön a meglepetés. Hogyan oldjátok ezt meg? Illetve, ha interjúra eljutottatok ott szóba került e a nemetek bármivel kapcsolatban?

febr. 1. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Az önéletrajz nem egy hivatalos irat. Olyan nevet írsz bele, amit szeretnél
febr. 1. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk én "boymodding"-ban vagyok munkahelyen. Olyan ruhákat hordok hogy ne látszódjanak vagy ne legyenek egyértelműek a melleim. A többi változást meg a férfi ruhák nagy része elrejti. Ha nagyon szeretnék, még el tudok menni egy hosszú hajú femininebb fiúnak. Azt még elviselik az emberek. Nem tudom hogyan fogom tovább tartani évek múltán. De egyelőre így működik.

Önéletrajzomba a hivatalos nevemet írom. Nem akarok félreértést abból hogy mást teszek bele, majd mikor elkéri a munkaügyes az igazolványt akkor meglepődnek. Munkahelyen fiú vagyok. Két évtizedet leéltem úgy hogy mindenhol az voltam. Munkaidő eleve nem kellemes. Kibírom úgy, és kész. Munkahelyen eleve nem reklámozom hogy transz vagyok. Átöltözni is igyekszek úgy hogy senki se lásson.

Nem jó ez így, de ez van.

Ezért nem tudom hova tenni mikor a jobbosok azt mondják hogy "lenyomjuk a torkukon". Igazából nagy részünk rejtegeti, de így is jobb mint nem megadni magunknak hogy legalább otthon mikor tükörbe nézünk akkor nem egy ismerős arc, hanem a te arcod néz vissza.

febr. 3. 10:54
 3/4 anonim válasza:
100%

"boymodding" Ha találsz egy elfogadó munkahelyet vagy valami kevésbé fiúsan/lányosan hangzó keresztnevet (attól függ melyik irány vagy). Van egy pár elfogadóbb hely ahol a rendszerekben használhatod a választott nevedet. Igazából kérdezz rá HR interjún, hogy ez a szitu kellek-e vagy sem vagy vagy munkaidőben megpróbálod magad eladni annak a nemnek ami a papírjaidon van.

Jobbosok csak nettó idióták ebben a témában.

febr. 3. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen helyet tudok ahol biztos hogy 100%-ban elfogadják és támogatják az embereket olyannak amilyenek az az ikea, főleg az Örs vezér téri
febr. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!