Ti mennyire kamuztok az önéletrajzotokban, mi fér bele szerintetek?
Targoncás tapasztalatot kamuztam már be az első targoncás állásinterjúm előtt. Mivel nem ugyanolyan gépcsoportét kamuztam, mint amire felvételiztem, nem volt lebukás, a betanulás mindenképpen kellett volna. Kérték a hirdetésben a tapasztalatot, hát megkapták. :)
A pár szavas orosztudásra azt írni, hogy jól beszélsz, azért elég merész. Ha kérik, ki fog derülni, és az ciki.
Mesélték egyszer, hogy egy cégen belüli beszerző,vagy valami ilyesmi pozíciót megpályázott egy kékgalléros, mondván, hogy társalgási angol szinten van. Persze az alapfoktól is távol állt a faszi.:) Ment minden rendesen, meg voltak elégedve a munkájával, mígnem egy telefonos megrendelést elküldött USA-ba GB helyett. :) Akkor csináltak vele egy tesz-beszélgetést, másnap már nem kellett mennie még a gyár közelébe se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!