Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mennyire kamuztok az...

Ti mennyire kamuztok az önéletrajzotokban, mi fér bele szerintetek?

Figyelt kérdés
Nekem pl. Orosz nyelv kellett egy álláshoz és azt írtam az önéletrajzomban, hogy jól beszélek oroszul, pedig valójában csak pár szót tudok. Szerintetek ez kiderülhet?
2018. jún. 4. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Önéletrajzban nem szabad kamuzni. Nem kell mindent beleírni, de ami benne van az legyen igaz. Előbb utóbb tuti kiderül, nem véletlenül írták az elvárások közé. Vagy az interjú során buksz le, vagy munka közben, de mindenképp elég kellemetlen lesz.
2018. jún. 4. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakori, hogy állásinterjú közben minden előjel nélkül vált az interjúztató, és elkezd az adott nyelven beszélni. Ciki lesz :D
2018. jún. 4. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Nincs értelme, főleg nyelvtudást kamuzni, pillanatok alatt lebuksz.
2018. jún. 4. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet semmiképpp se csinálj, nyilván nem véletlenül kérik az orosz nyelvet, ha pár szót makogsz, az nem lesz elég.
2018. jún. 4. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Targoncás tapasztalatot kamuztam már be az első targoncás állásinterjúm előtt. Mivel nem ugyanolyan gépcsoportét kamuztam, mint amire felvételiztem, nem volt lebukás, a betanulás mindenképpen kellett volna. Kérték a hirdetésben a tapasztalatot, hát megkapták. :)

A pár szavas orosztudásra azt írni, hogy jól beszélsz, azért elég merész. Ha kérik, ki fog derülni, és az ciki.

Mesélték egyszer, hogy egy cégen belüli beszerző,vagy valami ilyesmi pozíciót megpályázott egy kékgalléros, mondván, hogy társalgási angol szinten van. Persze az alapfoktól is távol állt a faszi.:) Ment minden rendesen, meg voltak elégedve a munkájával, mígnem egy telefonos megrendelést elküldött USA-ba GB helyett. :) Akkor csináltak vele egy tesz-beszélgetést, másnap már nem kellett mennie még a gyár közelébe se.

2018. jún. 4. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Még soha nem hazudtam. Párom munkájához nem volt kikötés az angol nyelv, viszont az interjú elején átváltott az interjúztató angolra és így folytatódott a végéig. Az egész interjú másfél órán át tartott.
2018. jún. 5. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!