Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Máshol is a sofőr feladata a...

Máshol is a sofőr feladata a rakodás?

Figyelt kérdés
Pályakezdő teherautósofőr vagyok, friss CE jogsival. Hétfőn voltam interjún, és pénteken már kezdtem egy vágóhídon 7,5t hűtős kisteherrel. Az interjún nem volt arról szó, hogy 70 kilós féldisznókat kell pakolnom, de pénteken már azzal várt a raktáros kolléga, hogy az én feladatom. Mondtam, hogy szó sem lehet róla, 250 nettóért nem fogok még cipekedni is, úgyhogy azonnali hatállyal felmondtam ott helyben.

febr. 2. 04:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.
febr. 2. 04:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is megvan a C kategóriám E-t most csinálom 315e keresek nettóban, de én se pakoltam volna...

max ha nagyon kell a munka vagy a tapasztalat...

febr. 2. 05:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad volt.
febr. 2. 05:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A főnököd szerint is a te dolgod lett volna vagy csak a kolléga szerint?
febr. 2. 06:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért erről a főnököt is megkérdezhetted volna. Sok helyen vannak olyan dolgozók, akik úgy gondolják, hogy az újonc kollégára amennyi munkát csak lehet, rálőcsölnek, a saját részükből is. Az is lehet, hogy ha a főnököd megtudja, hogy veled akar pakolni, alaposan leosztotta volna.
febr. 2. 06:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
pakolni=pakoltatni
febr. 2. 06:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te futár. Jól tetted, hogy felmondtál, 60 kg, nem normálisak
febr. 2. 07:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

4# Munkáltatók többnyire 10/9 rákérdez miért akar felmondani a munkavállalója...

Semerei Wabinál is neked kell megpakolni a teherautót, kész röhej... és 10 órát kivezettetik veled... hajnalban kelsz és este érkezel...

Fizetés meg 500e körül

febr. 2. 07:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
nálunk se a sofőr dolga
febr. 2. 08:22
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Velem egyszer szétszerelt bútorokat pakoltattak fel, meg le, de nem emiatt mondtam fel.

Amúgy GKI-ban egyértelműen szerepel, a sofőrnek kipihenten kell megkezdeni a vezetést.

Na valószínű a raktáros pityunak ez nincs meg.

De dirigálni azt tud, mit csinálj, tapasztalat.

Van olyan ember, aki nehéz fizikai meló után erősen dekoncentrált lesz, remeg keze-lába.

És akkor álljon neki 30 tonnát mozgatni személyautók között.

Magyarázd meg pityunak, a raktárosnak....

febr. 2. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!