Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Máshol is a sofőr feladata a...

Máshol is a sofőr feladata a rakodás?

Figyelt kérdés
Pályakezdő teherautósofőr vagyok, friss CE jogsival. Hétfőn voltam interjún, és pénteken már kezdtem egy vágóhídon 7,5t hűtős kisteherrel. Az interjún nem volt arról szó, hogy 70 kilós féldisznókat kell pakolnom, de pénteken már azzal várt a raktáros kolléga, hogy az én feladatom. Mondtam, hogy szó sem lehet róla, 250 nettóért nem fogok még cipekedni is, úgyhogy azonnali hatállyal felmondtam ott helyben.

febr. 2. 04:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
8: Azt írja, hogy ott helyben felmondott. Az nem derül ki, hogy a főnökhöz eljutott-e már a felmondás híre, vagy ha igen, reagált-e már.
febr. 2. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénzért miért megy valaki sofőrnek?

Még az állami oldalon is több a pénz

febr. 2. 09:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen paritással volt a fuvar megrendelve
febr. 2. 11:51
 14/16 A kérdező kommentje:

#8 Miután mondta a raktáros a rakodást, akkor felhívtam a főnököt és telefonban mondtam fel. Majd arrogánsan így reagált: "Mit képzeltél?! Külön embert fogok fizetni a rakodásért, amit a sofőr is megtehet??"

Amúgy a raktáros csávó jófej volt, miután felmondtam megjegyezte, hogy egyetért velem, és a főnök egy pöcs. Az elmúlt egy évben én voltam a negyedik soför, mert ennyi pénzért senki nem maradt sokáig.

Inkább elmegyek ételfutárnak 200 nettóért, ahol talán még borravaló is lesz, plusz napi egy ebéd.

febr. 2. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunj nem pakol a sofőr. A sofőr az csak sofőr. De ha jon a gls pl az se pakol, de pl a media marktos ürgék viszont leszedik a hűtőket a raktárba de csak mert ha leszedés kozben serulne a mediára is rá lehetne verni. Igy a media marktosok lepakolják a hűtőket mosogépeket stb.
febr. 2. 12:56
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
30 éve még volt direkt gépkocsikísérő. A sofőr csak vezetett.
febr. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!