Home office esetén tudsz folyamatosan, zavartalanul dolgozni, vagy 10 percenként benyit valamelyik családtag valami hülyeséggel (mi legyen a kaja, hol van valami, mit kérsz a boltból stb.) :D ?
Tudok. Alapvetően egyedül vagyok ilyenkor otthon, de ritkán előfordul hogy a párom is otthon van (ha pl beteg vagy szabin van), vele megbeszéltük hogy ha be van dugva a fülhallgatóm akkor ne szóljon hozzám, ha nincs fülhallgató akkor zavarhat nyugodtan. :D
Még eleinte volt hogy nem velünk élő rokonok kezdtek napközben beugrani ezért-azért, de az első 2-3 alkalom után megmondtam nekik hogy ilyenkor nem szabin vagyok, nem tudok nekik ugrálni. Azóta az ajtó zárva és “nem hallom” ha kopognak. :D
délután 2-ig általában egyedül vagyok, addig max a férjem szól hozzám, de ha zavar, szólok neki, hogy most inkább ne, és/vagy becsukom az ajtót
Utána hazaszivárognak a gyerekek, próbálom úgy intézni, hogy 2 körül legyen egy negyed órám meghallgatni az iskolai kalandjaikat, de most már ők is elég nagyok hozzá, hogy ha becsukom az ajtót, akkor tényleg csak olyan miatt zavarnak, amiben apjuk inkompetens :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!