Az üzletvezető folyamatosan alám tesz Mit tegyek?
Van egy kedvenc kollegaja,3-man vagyunk egy helyen, engem mindig is utalt pedig 10órat vegig dolgozok,kb le se ulok,csak enni
A masik kollega aki benyalta magat ő nem vegzi a munkajat de mivel joba van az uzletvezetovel mindig azt csinalhat amit akar az se baj ha nem dolgozik normalisan, a fonoknek is csak dicseri ezt a kollegat ,alam mindig alam tesz ,ha szolni merek hogy nem igaz ,akkor csinalja tovabb
Ugy hogy amikor egyutt dolgozok az uzletvezetovel nem kot belem allandoan csak a fonok elott tesz alam
Szerintetek mi az a munka ahol ilyen nincsen? Letezik egyatalan?mar nem birom tovabb (mindenki lany) en is,plazaba dolgozok
6
Én azt mondtam, hogy amint tud. Ez nyilván azt jelenti, hogy vagy akkor ha talált másik munkát, vagy akkor, ha még fiatal és mondjuk a szüleivel él, stb.
Mert szerinted élete végéig ezen a helyen kéne dolgoznia?
7-8# Mert ez nem így működik, ahogyan azt Móricka elképzeli. A mai világban nagyon nehéz munkát találni, ezt tapasztalatból mondom, jobbik esetben is hónapok kérdése, míg találsz munkát. (főleg, ha vidéken laksz, ha meg falun, akkor aztán pláne) Rosszabbik esetben lehet, hogy fél évet kell várni, mire egyáltalán behívnak egy személyes elbeszélgetésre. Budapesten gondolom egy fokkal jobb a helyzet, mert több munkahely van, bár igaz, hogy ott több ember is van egy adott pozícióra.
Szóval én nagyon nagy felelőtlenségnek tartom az ilyen tanácsokat. Ha mindenki felmondana, mert rossz a munkahelyi légkör, akkor előbb-utóbb elfogynak a munkahelyek, slussz és két szék közül a pad alá esel. Ennél toxikusabb, pusztítóbb, kártékonyabb mantrát nem is tudok elképzelni, mint ezt, hogyha nem tetszik, menj el... Mi van, ha felmond és talál egy munkahelyet, ami még sokkal rosszabb lesz, mint az előző? Mi van, ha a hozzáállásoddal van a probléma?
Ugyanez a bántalmazó kapcsolatoknál.. Mert hogy toxikus a pasim. Hát mert lehet hülye vagy és kihozod a pasiból az állatot, de persze semmi önkritika nincs, mindig a másik fél a hibás, a nárci pasi, sosem. én... Egyszerűbb otthagyni, mint helyrehozni a kapcsolatot, mert az ugye munkás lenne, meg energiát kell belefektetni, nem, hagyjuk ott... Mert azzal minden el van intézve...
9
Te direkt nem érted amit írok?
Amúgy meg ne mondd már, hogy egy bántalmazó kapcsolatban a áldozat a felelős és neki kéne javítgatni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!