Ha egy kolléga folyamatosan szemêlyeskedik és nem adja meg az alap tiszteletet sem,ti mit tennétek?
Hali, érdekel ti mit tennétek a helyedben,ha pl van munkában egy kollégátok,aki rátok van szállva de ti már megmondtátok neki hogy a minimum tiszteletet tartsuk meg és a személyeskedést is hagyjuk el.
De ennek ellenére időről időre,mégis csinálja.
Kérdem én úgy,hogy ilyenkor mi a teendő?
Mint írtam,amint "takarék lángra" lett téve az illető, pár nap után megint csinálja.
Mi a teendő ilyen emberrel?
Azon kívül hogy hagyjam ott a munkahelyét?
Mert ha mondom neki nyomatékosan hogy fejezze be,akár kicsit emeltebb hangon is,abbahagyja,de csak egy két napra.
Ezzel mi a teendő szerintetek?
Szóltam.
El lesz intézve h más helyem legyen ne mellette.
De még egy ideig vele leszek,szóval csak kíváncsi vagyok a vélleményekre esetleg tapasztalatokra.
Pl úgy hogy úgy beszél veled és kezel mintha állat lennél.
Azt úgy az ember érzi ha leereszkedően beszélnek vele.
Na meg persze a plusz feladat amit rám szab,mert egy szintel felettem van.
Amolyan kisebb főnök az illető ha úgy tettszik.
Az ordibálásokról meg nem is beszélve.
Szval így képzeld el.
Én megpróbálnék vele először erről négyszemközt beszélni, ha az nem válna be többedszerjére sem, akkor mennék a főnökhöz, és mondanám el, mi is történik, és, hogy nem tudtam más megoldást találni a helyzetre.
Kétszer jártam már hasonlóan, annyi különbséggel, hogy nem kisfőnökök voltak, csak magukat annak képzelő egyének. Egyiknél meg tudtam oldani vele, szemtől-szemben (bár ott már fel kellett emelnem a hangom), a másikhoz azonban a főnök kellett (egy olyan nő bunkózott velem, mikor pályakezdő voltam, aki korban az anyám lehetett volna, és annyi ideje dolgozott ott, mint ahány éves voltam).
Helyzet jelentés
Úgy néz ki megértette.Már nem csinálja azt mint az elején.
Megbeszéltem vele mégegyszer normálisan és úgy néz ki normális lett.
Sőtt
Már már néha olyan,mintha haverkodna vagy nem tudom.
De tudom hogy csak megjátsza.
Amint gyengének mutatnám magam,egyből csinálná újra.
Mindegy is.
Jövő héttől már nem vele leszek úgyse szóval ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!