Pincérként dolgozom és nagyon fáj a lábam. Mit tudnék csinálni? A nagy lábujjam is fáj, a bokám is, az egész lábam. Kényelmes cipőt vettem úgy gondolom, de ennek ellenére nagyon rossz érzés, hogy folyamatosan fáj.
Dolgoztam már raktárban 12 órát, sokat kellett gyalogolni, akkor is fájt.
Kb 2 évig voltam azon a helyen, de nem emlékszem rá, hogy volt olyan nap amikor ne fájt volna.
Most pincérként nem kell annyit járkálnom (érdekes módon) mint a raktárban, de ennek ellenére fáj az egész lábam.
Mit lehet csinálni, hogy ne fájjon?
Ha megszokás kérdése lenne, akkor miért nem szoktam meg a 2 év raktárt?
Milyen olyan hasznos módszert ismertek, ami nektek is bevállt?
Nagyon szépen köszönöm a segítő szándékú kommenteket!
Szükségem lenne rá!
(ezt a munkát muszáj lenne megcsinálnom, mert utána sikerülne egy nagy célt elérnem, nemrég kezdtem a munkában, de már most fáj... remélem tudtok valamit mondani, valami módszert... köszönöm szépen!)
Én azt gondolom, hogy nem megszokás kérdése. Akik ezt elterjesztették, azok nem mernek mélyen belemenni abba, hogy egyáltalán nem normális 12-14-16 órakat talpalni. Ha leülsz, akkor még persze te vagy a Föld lustája.
Fejlettebb országokban (a miénk nem ilyen), a vendéglátósokat, kereskedelmi, egészségügyi dolgozókat nem is engedik ilyen sokat egyhuzamban dolgozni.
De itt el van hazudva, hogy heti 3-4 napot kibírsz 16 órakkal, a többin majd pihensz. Marhára nem így van.
Flector, esetleg még jobb cipő, a szüneteidet rendesen vedd ki, ott ülj le. Mást jelenleg nem tudsz csinálni.
1, LOL, 12 óra fizikai munka után még azt ajánlod neki, hogy " mozogj többet" ? :D
3,
Ez így van, de a birka magyar béget, mert elhiszi, hogy nem tudna többet fizetni a főni, meg jobb munkakörülményeket teremteni. Csak minek, ha 1 ember elvégzi 2 ember munkáját balkáni bérért
1, Ortopédia;
2, Cipőváltás: vannak egyedibb cipők, esetleg egyes helyeken lábvizsgálat során tudnak ajánlani speciális cipőket;
3, Szabadidőben lábtorna, mezítláb járkálás egyenetlen talajon;
4, Alkalmankénti talpmasszázs;
5, Gyógytorna rá;
6, A munkahelyen más területre átkéretni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!