Normális, ha a főnököm folyamatosan a kamerán néz minket és hangfelvétel is van és hallgatja amit beszélünk?
Már nagyon sok kamera van, bele is szokott szólni, ha olyanja van, mindent lát és mindent hall.
És körülbelül a tulajdonának tekint minket vagy nem is tudom.
Ez szerintünk már betegség. Telefonján is folyamat néz és van neki rendes képernyője is.
Elkéretőzünk szabadnapra, akkor is mindent tud hogy ki hol volt.
Ez hogy lehetséges, mi az oka ennek, ez betegség vagy mi?
Köszönöm, ha olvastad és hozzászólsz.
Kérdezzétek meg, miért.
És ugye nyilván felmondás azonnal.
Ha a főnök tőletek elvárja a munka elvégzését, akkor neki is el kell végeznie a saját munkáját - az pedig tutira nem az, hogy állandóan az alkalmazottak nyakába liheg.
Jogotok van egy épelméjű és dolgos főnökhöz, különben hiába szakadtok meg, úgyis lassan tönkre fog menni a cég!
Én dolgoztam ilyen helyen, a szerződésben benne volt, hogy 0-24 megy a kamera.
Aláírtál ilyet?
Nincsen a munkaszerződésben semmilyen kamera megemlítve.
Ez nem ipari kamera, dolgoztam benzinkúton ott nem közvetlen a főnököm látott (Mol), utána maszek kúton dolgoztam, ott a közvetlen főnököm látott, de sosem foglalkozott ezzel, soha nem említett semmit.
Eladó munkakörben dolgozom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!