Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, ha a főnököm folyama...

Normális, ha a főnököm folyamatosan a kamerán néz minket és hangfelvétel is van és hallgatja amit beszélünk?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok kamera van, bele is szokott szólni, ha olyanja van, mindent lát és mindent hall.

És körülbelül a tulajdonának tekint minket vagy nem is tudom.

Ez szerintünk már betegség. Telefonján is folyamat néz és van neki rendes képernyője is.

Elkéretőzünk szabadnapra, akkor is mindent tud hogy ki hol volt.

Ez hogy lehetséges, mi az oka ennek, ez betegség vagy mi?

Köszönöm, ha olvastad és hozzászólsz.

2023. okt. 21. 23:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavart ez, amikor ilyan munkahelyen dolgoztam. Nem is igazán titkoltam a nemtetszésemet. Borzasztóan frusztráló, hogy folyamatosan a seggünkben volt a kamerával. Állandóan lesett, fülelt, beszólt a dolgozóknak, ha a kamerán át hallotta hogy kibeszélik. Igazi mocskos hárpia volt. Ha azt gondolja, hogy ettől bármi is jobb lesz a munkahelyen, akkor nagyon nagyot téved. Csak annyit ért el, hogy jobban utálják. Örülök, hogy szabadultam onnan. Valóban tré.
2023. okt. 24. 19:59
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem értem, hogy lehet ilyet eltűrni. Ez magánszféra sértés, símán bűncselekménynek minősül. Be kell menni a főnöködhöz, és közölni vele, hogy vagy befejezi ezt vagy pedig jelented a munkaügyi bíróságon, ha nem a rendőrségen.
2023. okt. 25. 11:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!