Normális, ha a főnököm folyamatosan a kamerán néz minket és hangfelvétel is van és hallgatja amit beszélünk?
Már nagyon sok kamera van, bele is szokott szólni, ha olyanja van, mindent lát és mindent hall.
És körülbelül a tulajdonának tekint minket vagy nem is tudom.
Ez szerintünk már betegség. Telefonján is folyamat néz és van neki rendes képernyője is.
Elkéretőzünk szabadnapra, akkor is mindent tud hogy ki hol volt.
Ez hogy lehetséges, mi az oka ennek, ez betegség vagy mi?
Köszönöm, ha olvastad és hozzászólsz.
Ez betegség a főnököd részéről. És tilos is.
Helyedben tipliznék.
Ebben a formában tilos amit csinál. Nem figyelheti meg a munkavégzést, és nem vehet fel hangot. Adatvédelmi hatóság (NAIH) szereti az ilyet pár százezres bírsággal megkínálni, neked még járhat sérelemdíj is külön.
Fel kell nyomni, és ne buktassátok le magatokat az eljárás megindulásáig, mert el fogja gyorsan tüntetni a bizonyítékokat.
Valamiből élni kell...
Ezt értem.
És akkor mi a terv a jelenlenlegi kukkolós, ellenőrizgetős főnök ellen? Leírjuk, hogy nem normális, ti megmutatjatok neki a válaszokat, hogy ejnye bejnye?
Gondolom a kamerán át hallotta, mikor kibeszélték a szabadnapot 😡
Mindent hall... Nagyon tré. Köszi a vélemény nyílvánítást.
Egyértelmű, hogy nem mondok fel, mert dolgozni kell és nem hullik az ölembe a munka.
De ez engem mentálisan már nagyon zavar.
Köszönöm tényleg annak, aki elolvasta és véleményt írt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!