Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol,mivel lehet megkeresni...

Hol,mivel lehet megkeresni nyolctól négyig a 300at Hajdúszoboszló Debrecen vonalon?

Figyelt kérdés
ma 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyolctól négyig nagy valószínűséggel valami irodai munkával. Bár nekünk fél ötig tart a munkaidő, mert az ebédszünetet le kell dolgozni.
ma 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Már a takarítók is megkeresik a 320-at (bruttóban).
ma 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyes irodai munkákkal vagy 3 műszakos gyari munkákkal. A férjem bankban dolgozik back officeban, ő megkeres ennyit, sokkal többet mondjuk nem

De sajnos a 300 ezer forint már egy jobb fizunak számít Debrecenben, egy szál érettségivel nehéz annyit megkapni.

ma 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:

"3 műszakos gyari munkákkal"

Nyolctól négyig? Azt hogy? 😀

ma 08:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Jónak számít?

Hogyan lehet beosztani ezt az összeget?

ma 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

300 ezret hogyan lehet beosztani? Nagyon egyszerűen, nem cigizel, nem iszol energiaitalt és sorolhatnám. Én 250 ezerből is meg tudtam élni tavaly (albérletet nem kellett fizetnem, mert saját lakásom van.)

Az emberek többsége sajnos nem tud spórolni, én a környezetemben, a munkahelyemen is azt látom, hogy hiába laknak albérletben, ötezerért ebédelnek a plázában, szórják a pénzt az energiaitalra, cigire, kávéra, alkoholra, aztán hó végén megy a sírás, hogy nincs pénz.

ma 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6, ez egyébként valóban így van, ahogy írod. Elképesztő, hogy mennyit vernek el az emberek benzinre, cigire, mindennapos kajarendelesre, Temuzásra, stb.-re.
ma 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 Igen, nekem pl. volt olyan kolléganőm, aki mindig megvette a legújabb telefont hitelre a legdrágább díjcsomaggal, autóval járt dolgozni, amire havi 50 ezret elköltött üzemanyagra úgy, hogy a tömegközlekedéssel ez 10 ezer lett volna neki. Szó szerint értsd, hogy az 50 méterre lévő boltba is kocsival ment két darab zsemléért huszonévesen.

Egyszer azt tanácsoltam egy ismerősömnek, hogy minden egyes kiadását a legutolsó túró rudiig írja le egy füzetbe egy hónapon át és hó végén nézze meg, mire ment el a fizetése. Le volt sokkolódva. Sokan egyáltalán nem gondolják át a költéseiket. Akinek van esze, idővel rájön arra, hogy ezen változtatnia kell, ha nem akar hónapról hónapra élni. De van olyan is (ilyen volt az én apám) aki a haláláig minden fizetését egy héten belül elverte, aztán mindenkitől kölcsönt kéregetett.

ma 12:16
 9/10 A kérdező kommentje:

A saját lakhatás luxus, ahogy az élvezeti cikkek és az autó is. Illetve hogy ha a szülők megveszik vagy öröklés az nem is releváns.

Egy 150 ezres albérletre elmegy a fizetés felé. 50 ezer pedig a számlákra,80 az alapanyaga amit megfőzöl,marad 20 ezer.

ma 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Az emberiség elmúlt 10 ezer évében sosem volt jellemző, hogy az emberek egyedül éltek saját ingatlanban. Generációk laktak egyztt, még a tehetősebbeknél is. Meg gyalog jártak és lovasszekérrel.
ma 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!