Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az úgy mennyire helyénvaló ha...

Az úgy mennyire helyénvaló ha üzenetbe felvàzolom a főnökömnek hogy felmondok?

Figyelt kérdés
Ritkàn van ott,a héten màr nem tudom jön- e.Persze nem úgy van hogy màsnap màr nem mennék.Megtudtam és íràsos bizonyítékom van hogy felakar mondani alaptalan vàdakkal.
ma 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is fölösleges üzeneteket köldeni, meg "felvázolni" bármit is, másrészt ha a fönök mond fel, akkor jár végkielégítés, ha te mondasz fel, semmit nem kapsz.

Ha el akar küldeni, várd meg, jobban jársz.

ma 15:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

#1 Nem minden esetben jár végkielégítés, főleg ha még csak pár hónapja dolgozik ott.

Kérdező, én egy év alatt háromszor láttam a volt főnökömet. Felhívtam telefonon és mondtam neki, hogy fel szeretnék mondani, az írásos felmondásomat pedig odaadom a könyvelőnek.

ma 15:18
 3/12 A kérdező kommentje:

2-es mit reagàlt?

Nem adna végkielégítést...beakarna sàrozni úgy akarna felmondani,csak kérdés mikor

ma 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

És ezzel mi a gond? Így kapsz felmentést a munkavégzés alól.

Ha be akar sározni, akkor úgyis megteszi.

ma 15:23
 5/12 A kérdező kommentje:
De ne sarozzon be papiron
ma 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
26%

Miből gondoljátok, hogy minden esetben végkielégítés jár?

Nem jár!

ma 15:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Ettől az üzeneted nem fog megmenteni.

Nem messengeren kell vázolgatni, hanem papíron megírni a felmondást, másodpéldányon átvetetni vele vagy a titkárnővel vagy aki erre hivatott. Dátum rajta. De azonnal nem tudsz felmondani max alapos indokkal vagy próbaidő alatt. Felmondási idő letöltéséhez ragaszkodhatnak.

ma 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

3: De ha még nem dolgozik ott annyi ideje, hogy járjon a végkielégítés, akkor a főnöke miért nem küldi egyszerűen csak el? Mi érdeke fűződik a sározásához?🤔

6: Ha már legalább 3 éve ott dolgozik, akkor jár. Kivéve ha fegyelmivel küldik el, vagy rázsarolják közös megegyezés aláírására.

ma 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:

"De ne sarozzon be papiron"

Miért, mi függ ettől?

ma 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha be akarja sározni, akkor egészen biztos, hogy végkielégítést sem fog fizetni, ha nagyon akarja, meg tudja oldani.
ma 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!