Állásinterjún helyénvaló kérdés hogy ÉN miért jöjjek ide dolgozni miután ŐK megkérdezték hogy miért ÉPP ENGEM vegyenek fel?
Állásinterjú megy a szokásos HR-es bullshit kérdésük miért épp engem vegyenek fel az X jelentkező közül érveljek indokoljak. Érvelek indokolok bullshitre bullshittel.
Majd azt mondják most Ön kérdezhet. Oké a kérdésem: ÉN miért épp ide jöjjek dolgozni az X hely közül? Kérem érveljen indokoljon!
Köpni nyelni nem tudtak majd kiestek a székből. Igazából igen rövid idő után megköszönték az interjút és elváltunk.
De vajon mi gondjuk volt a kérdésemmel? Elvégre nem csak ők válogathatnak X jelentkezőből, már szerencsére ott tartunk hogy én is válogathatok X munkahely közül.
Jó hülye vagy. XD
Te mentél oda interjúra, lángész. Ezzel már jelezted, hogy kell a munka.
"Te mentél oda interjúra, lángész. Ezzel már jelezted, hogy kell a munka.“
Nem Határozottan nem. Ezzel azt jeleztem hogy ÉRDEKEL(HET) a munka. Nem kell. Csak érdekelhet. Ha és amennyiben a bér a beosztás a cafi stb miatt érdemes egyáltalán odamennem.
Mint ahogy a behívásommal ők sem azt jelezték hogy engem vesznek fel hanem azt hogy érdeklődnek utánam és LEHET hogy engem vesznek fel.
Ugyebár?
egyébként eleve nem vagyok nagy bajban mert most is van állásom jó bérrel de nézelődöm hátha lesz még jobb.
Nem hajt a tatár hogy mindegy mi csak legyen.
Eleve 320 a bruttóm ez alatt nincs is miről bezsélni sem.
De még ez +10%-ért sincs.
"szoval szerintem valahol jogos a kerdes, "
Csak az interjúztatók gondolom farokcsóváló kutyára számítottak aki lábat nyal egy hogy kapjon egy csontot.
Nézd. Nekik ku rvára tök mindegy hogy téged vesznek-e fel, vagy a helyedre pályázó x ember egyikét,szóval azt kérdeznek amit csak akarnak. Nekik ez nem jelent semmit, és nem te teszel nekik szivesseget azzal, hogy állásinterjura mész hozzájuk,hanem pont fordítva: ők azok, akik biztosíthatják számodra a megélhetést, he felvesznek.
Ha annyira valogathatsz a munkák közül, (vagy annyi pénzed van hogy szarhatsz ilyenekre) akkor élj a jogaiddal, és keress más munkahelyet, de azért ne üljünk már fordítva a lovon.
"de azért ne üljünk már fordítva a lovon."
Az ül fordítva a lovon aki azt hiszi hogy a cég tesz szívességet azzal hogy méltóztatik felvenni. Azok az idők már rég elmúltak.
Te ülsz fordítva a lovon barátom! El vagy tévedve vagy 5 évvel!
"akik biztosíthatják számodra a megélhetést, "
A megélhetést 20 másik cég is biztosíthatja nekem és lehet nem ennyiért amit ők adnának.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!