Mennyit tesztek azért, hogy a szakmai tudásotok folyamatosan fejlődjön és ezzel "versenyképesek" legyetek a munkaerőpiacon?
-Szoktatok-e otthon/munkában tanulni olyan dolgokat, melyek a karrieretek szempontjából előrevihetnek?
-Jártok-e kurzusokra, továbbképzésekre?
-Próbáltok-e feljebb lépni a ranglétrán, ezzel növelve a szakmai tudásotokat, fizetéseteket?
Igen.
Igen (ez a mi szakmánkban kötelező is, csak abban van különbség, hogy ki mennyire veszi komolyan)
A cég csak 2 személyes, ahol dolgozom, nem hiszem, hogy a főnököm értékelné, ha feljebb akarnék lépni :D De rendszeresen emeli a fizetésem.
Én folyamatosan képzem magam. Olvasok a témában, magyar és külföldi oldalakon, videókat nézek, képzéseken veszek részt.
Igaz, a versenyképes része nem érint, egy cég sem tudna megfizetni. Ezért vagyok vállalkozó.
A tanári szakmám nem versenyképes. A ranglétrát leszarom mert oda általában a sz@ros nyelvűek másznak.
De minden héten keresek új anyagokat amivel kibővíthetem az eddigieket és kb 1-2 havonta tovabbkepzesre is járok. Saját magamat pedig szakmailag karban tartom és fejlesztem. Szóval igen. Egyre többet tudok nyújtani a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!