Pincérként dolgozom és nagyon fáj a lábam. Mit tudnék csinálni? A nagy lábujjam is fáj, a bokám is, az egész lábam. Kényelmes cipőt vettem úgy gondolom, de ennek ellenére nagyon rossz érzés, hogy folyamatosan fáj.
Figyelt kérdés
Dolgoztam már raktárban 12 órát, sokat kellett gyalogolni, akkor is fájt.
Kb 2 évig voltam azon a helyen, de nem emlékszem rá, hogy volt olyan nap amikor ne fájt volna.
Most pincérként nem kell annyit járkálnom (érdekes módon) mint a raktárban, de ennek ellenére fáj az egész lábam.
Mit lehet csinálni, hogy ne fájjon?
Ha megszokás kérdése lenne, akkor miért nem szoktam meg a 2 év raktárt?
Milyen olyan hasznos módszert ismertek, ami nektek is bevállt?
Nagyon szépen köszönöm a segítő szándékú kommenteket!
Szükségem lenne rá!
(ezt a munkát muszáj lenne megcsinálnom, mert utána sikerülne egy nagy célt elérnem, nemrég kezdtem a munkában, de már most fáj... remélem tudtok valamit mondani, valami módszert... köszönöm szépen!)
jún. 16. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!