Mit tegyek, ha rettenetesen zavar, hogy a férfi kollégám folyamatosan bámulja a fenekemet, meg elől is?
Volt amikor kitöltöttünk egy naplót és direkt hozzámért oldalról. Ha beszélünk, közelít felém, én hátrálok.
Ez egy 50 éves roma ürge, úgy érzem hogy nem akarja betartani a határokat, szemtelen, ez pedig hogy az intim testrészeimet lesi, rettenetesen irritál.
Kaptam már olyan tanácsot, hogy kerüljem el, menjek a másik helyiségbe, ne kommunikáljak vele csak amit muszáj, de szeretném valahogyan úgy meghúzni a határokat hogy békén hagyjon. Vagy valamit tenni hogy elmenjen a kedve. Mit tennétek a helyemben?
Hàt a "nézéssel" nem nagyon tudsz mit kezdeni,.azon túl hogy megpróbàlodmegelőzni azzal hogy megfelelően öltözködsz.
Viszont a szàndékos taperolàst jelentsd a HR-nek.
Mondd meg neki egyszer négyszemközt, hogy téged ez zavar és kéred, hogy ne csinálja. Ne kiabálva, ne indulatosan. Nyugodtan, de komolyan.
Ugyanakkor lehetőleg te is öltözz diszkrétebben. Szóval ne testhez simuló ruhákban legyél.
Ha nem marad abba ez a viselkedése, akkor figyelmeztesd, hogy szólsz a főnöknek, ha nem hagy békén. És ha erre sem hagyja abba, akkor tényleg szólj.
Vagyonőri ocsmány, pasi gatya, nyakig póló az öltözékem .
Nem jelenthetem azt hogy lesi a fenekemet, meg elől is..
Szerintem ez gyerekes.
4-es!
Ez nem egy kultúrált, intelligens ember, aki értené, ha normálisan szólnék neki….
Az a fajta akiket pl füttyögni látsz az utcán a nők után meg odakurjongatni…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!