Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, ha rettenetesen...

Mit tegyek, ha rettenetesen zavar, hogy a férfi kollégám folyamatosan bámulja a fenekemet, meg elől is?

Figyelt kérdés

Volt amikor kitöltöttünk egy naplót és direkt hozzámért oldalról. Ha beszélünk, közelít felém, én hátrálok.

Ez egy 50 éves roma ürge, úgy érzem hogy nem akarja betartani a határokat, szemtelen, ez pedig hogy az intim testrészeimet lesi, rettenetesen irritál.

Kaptam már olyan tanácsot, hogy kerüljem el, menjek a másik helyiségbe, ne kommunikáljak vele csak amit muszáj, de szeretném valahogyan úgy meghúzni a határokat hogy békén hagyjon. Vagy valamit tenni hogy elmenjen a kedve. Mit tennétek a helyemben?

2024. jún. 18. 09:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

#4 vagyok.

8-ra:

Húha ezt tényleg kemény. :-)

Én meg elképzeltem, hogy irodában dolgozol, elegáns, popsira feszülő miniszoknyában, alatta tangában, felül meg áttetsző, ujjatlan fehér blúzban és alatta felsejlő csupa csipke melltartóban, amire a blúz hónaljánál egy az egyben rá is lehet látni. Megszaladt a fantáziám, férfi vagyok, bocs. :-)

Csak ezért írtam olyat, hogy öltözz diszkrétebben.

Hát így az öltözéked eleve adott és semmiképp sem kihívó.

Ha hozzád ér, az mindenképpen szóvá tehető, még ha a nézésen lehet is vitázni (meg le lehet tagadni).

Más kolléganők vannak? Vagy normális férfikollégák? Lehet, hogy ha együtt szólnak rá, annak erősebb hatása van, mintha te egyedül szólsz. Szóval lehet megoldás az is, hogy nekik elmondod, tőlük kérsz tanácsot, aztán lehet, hogy ők tudnak hatni rá.

2024. jún. 18. 09:53
 12/25 anonim ***** válasza:
11%
NÉZNI szabad, ez az, amit nem lehet korlátozni.
2024. jún. 18. 10:02
 13/25 A kérdező kommentje:

Sajnos csak férfi kollégák vannak, viszont a többiek normálisak.

Szolgálatban sajnos csak két ember van mindig, tehát nincs más ott.

Magamra zártam kulcsra a pihenő helyet amikor vele voltam szolgálatban.

2024. jún. 18. 10:15
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
Úgy tudod lekezelni, ha nagyobb a szád, mint neki és nem hagyod magad. Kiállsz magadért. Ha nem teszed, akkor nem fog tisztelni.
2024. jún. 18. 10:19
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
Főnökének szólni róla vagy a te főnöködnek, a lényeg, hogy legyen valami következménye, ha tovább folytatja a dolgot.
2024. jún. 18. 10:36
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem vágod egyszer istenesen pofán? Az ilyen csak abból ért.
2024. jún. 18. 11:16
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
Pl. egy derékra kötött kardigán "csodákra" képes! Fokozhatod a hatást, ha próbálod kontrollálni - előtte - a csípőd mozgását is. A rezzenéstelen "pókerarc" is egy olyan tartalmú üzenet, hogy nem vagy vevő a vergődésére.
2024. jún. 18. 12:10
 18/25 anonim ***** válasza:
45%
Esetleg utánajársz - tettlegesen, - hogy milyen az ujjainak hajlító szilárdsága. -Eltöröd a kisujját - véletlenül! -Nem hiszem, hogy felvállalja bárki előtt is, hogy nők piszkálásában tört el...
2024. jún. 18. 12:14
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Csinálj úgy a mobiloddal, mintha épp felvenned. Ha kérdezi, meg akarom mutatni a főnöknek, hogy ez normális e, amit te csinálsz?
2024. jún. 18. 14:33
 20/25 anonim ***** válasza:

"Vagyonőri ocsmány, pasi gatya, nyakig póló az öltözékem ."

Bocs, de ilyenben semmit sem tud "lesni" az anatómiádból, még az sem latszik, hogy nö vagy férfi van ebben a hacukában!

2024. jún. 18. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!