Egy 13 fős cégnél mit lehet tenni, ha folyamatosan bullingolnak valakit?
13an vagyunk, főnökkel együtt 14en, 1 nő a titkárnő és 13 pasi...
A legfiatalabbat és a leghülyébbet kispécizték maguknak, eleinte csak a szex témában csesztették, majd később autó témában, mert szegény vett egy autót de egyáltalán nem ért hozzá, majd később mpstanra elértünk odáig, hogy már bármikor szól hozzá bárki rajtam és egy másik srácon kívül... akkor mibdenki úgy kezdi,hogy: na te kretén! Vagy: Na te szerencsétlen...
És folyamatosan szekálják, csesztetik mindennel...
Engem rettenetesen zavar, mert tudom milyen a helyében lenni, fiatalon voltam eleget... mit tehetnék szerencsétlen védelmében? Van más mód ez ellen, minthogy ráveszem, hogy számoljon le és kezdjen tiszta lappal máshol?
Nálunk is hasonló megy csak én nő vagyok és folyamatosan gúnyolnak aláznak a munkások.
A vezetés(idősebb nők)pedig tudja és hagyja. Azota már előttük is nyíltan trágárul gúnyolnak röhögnek.
Igen nem tüneti kezelés kell...
Ha annyira zavar találj ki valamit!
Te ismered jobban a helyet. Lehet ha kiállsz mellette te is kapsz.
Lehet úgy befolyásolhatnád őket ha egyesével beszélsz velük erről.
Én nem kapok, régen én is kis nyomi voltam, de aztán nagyot nőttem, sokat izmosodtam és jót tett az ősz haj is... elég morcos marcona 40es lettem, elég ha csúnyán nézek es otthagynak :D
Sajnos nem tudok mit tenni, próbáltam már egyesével mindenkinek a lelkére beszélni, de sajnos túl hülyék, hogy felfogják, hogy mi a gond ezzel... szegény kölyök meg egyáltalán nem tudja kezelni a helyzeteket, és sokszor ő mond el olyan hülyeséget magáról amit nem kéne reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!