Szerintetek az baj, ha folyamatosan cserélgetem a munkahelyeimet?
Sokáig 1 helyen sem tudok meglenni. Vagy annyira taszítóak a kollégák (viselkedésük, a másikhoz/munkához való hozzáállásuk), hogy az miatt hagyom ott vagy a főnökség miatt mert én azt nem bírom, hogy lenéznek, próbálnak elnyomni. Van amit azért mert látom, hogy a fentebb jutás esélytelen és a fizetésen sem tudok már mivel extráztatni mert már mindent is megtanultam, elvállaltam ott hogy minél magasabb legyen.
10 éve dolgozom ez alatt volt már 6 munkahelyem, volt ami csak 1-2 hónap, volt ami 3-5, a leghosszabb ideig 5 évig bírtam az adott helyen. Most kicsivel több mint 1 éve vagyok a jelenlegiben de már váltanék mert ez itt úgy minden eddigi előző egyben és a fizetés is siralmas.
Szerintetek az baj, ha én így állok ehhez vagy ez még elfogadható, hogy nem nyelek le mindent és mindig csak a jobbat/jót akarom magamnak?
Mindent megtanultál, csak helyesen fogalmazni nem. A rövid leírásodban 9 helyesírási és nyelvhelyességi hibát számoltam. Azt sose feledd, ezzel önmagadról állítasz ki bizonyítványt és az, hogy nem tudsz helyesen magyarul írni, meghatározza a korlátaid; és talán épp ezért nem tudsz előre jutni, mert ezeket a korlátokat elérted.
Tovább kellene fejlesztened magad, mert szinte biztos vagyok benne, hogy nem csak a nyelvhelyességeden lehet fejleszteni...
HR oldalról biztos elgondolkodnék, ha olyan kandidánsom lenne, aki mászkál folyamatosan egyik helyről a másikra és megfogalmaz bennem aggályokat, hogy valóban az illető mennyire jó munkaerő...
Igen, baj. Rossz fényt vet rád.
De ezt te is tudod, különben nem kérdezted volna meg.
Hiába bohóckodsz és ironizálsz...
Esetleg nézd meg a központozást, valamint a gondolathoz illő helyes szóhasználatot.
Ha így nem érted, már akkor sem értenéd, ha minden hibát bejelölne neked valaki...
Mindettől függetlenül ilyen, vagy ennél még alacsonyabb grammatikai színvonalú a kérdések/kommentek javarésze.
Igen, ezért is kérdeztem.
Ezt minden fajta kötekedés nélkül kérdezem:
Akkor velem van a baj, hogy mindig a jobbat akarom magamnak mint anyagilag mint lelkileg? Vagy tényleg tűrnöm kellene mindent és elfogadnom ami és ahogyan van? Mert már mondták ezt. Persze ekkor is már a felmondási időmet töltöttem mert találtam egy másik melót ahol sokkal jobb fizetést ajánlottak.
Egy tényleg, BOCSI, elírtam lett volna a helyes válasz.
Semmilyen önkritikád nincs, na de majd emberedre akadsz te is, mint az ilyenek általában. Aztán lehet pislogni, mint hal a szatyorban.
Örülök, hogy most ilyen miatt álltok belém. Megértettétek amit írtam? Meg. Tudtátok értelmezni mit akarok? Igen.
Akkor hol a probléma?
Nem fogok bocsánatot kérni a semmiért egy olyantól aki a mondandója 3/4-ével kötekedik/kioktat a másik 1/3-ával pedig a kérdésre válaszol persze azt is úgy ahogy…
Pontosan a hasonló kollégákról beszéltem. De mind1 (remélem nem baj, hogy így írtam ezt is..) nem reagálok többet ezekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!