Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha aláz az egyik...

Mit tegyek ha aláz az egyik szerelő a munkahelyen állandoan és a csopvez hagyja?

Figyelt kérdés

Olyanokat mknd röhögve hogy az asszisztenskéje vagyok(pl ha munkáltatói kell), meg a helyemre ül ha szüneten vagyok es nem áll fel mikor bemegyek meg stb.

A csopvez (50 es nő) meg engem járat le elotte hogyvtúlerzékeny vagyok. Vmi kedvence. Ez miatt állandoan szemétkedik velem.

A kollegák se védenek meg mert a főnök kedvence.

Az igazgatót meg nem érdekli.

tegnap 06:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Van az irodai rész meg bejárnak a munkások hol ezért hol azért.
tegnap 06:38
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Hülye szegény, és így akar udvarolni.
tegnap 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor legközelebb megy valamiért, akkor mond neki, hogy most sok a dolgod és jöjjön vissza később. Lehetőleg ilyenkor látványosan pasziánszozz vagy valami hasonló. Párszor megjáratod így, akkor mindjárt kedvesebb lesz.
tegnap 07:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Kitálaltam a csopveznek hogy köcsög.

Elmondtam neki higy de érdekes a vezetők helyére nem mer így beülni es ráadásul tudja hilogy ilyenekre felkapom a vizet es mintha direkt csinálná.

Nyilván a csipvez ismét nem véd meg hanem én jelöljek ki határokat!

De pont azért paraszt mert nem állitja le maga a csopvez meg senki!

De szerintem annyit elértem ezzel hogy ha ezekbol még nagyobb botrány lenne meg elfajulna akkor tájékoztatva van a csipvez az előzményekről.

tegnap 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
4 szem közt, tanuk nélkül elküldeném a 3,14csába. Utána természetesen tagadnék mindent hogy ilyet tettem valaha is.
tegnap 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

"túlerzékeny vagyok. Vmi kedvence"

Nem biztos, hogy kedvence, szerintem simán csak ő is ebben "nőtt fel". Ha a főnököd egy 50-es nő, akkor huszonéves pályakezdőként ő is tűrte a szőke vicceket, angyalkámot, meg hasolnókat, és azt látta, hogy aki meg nem tűrte, azt kiröhögték, hogy mimózavirág. Én úgy gondolom, hogy a főnöködnek ez lett a normalitás.

Az én főnököm is 50 körüli nő, és azt látom, hogy az alá beosztott nőkkel a legkegyetlenebb. Amikor a lányok fennakadnak valami igazságtalanságon, vagy sértésen, az jut eszébe, hogy mennyi ilyet szenvedett el ő is, és ha ilyenen fennakadt volna, akkor sehova sem jut. Mondta is: "sírni otthon kell, nem a munkahelyen".

tegnap 11:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor majd a munkavédelmi felugyelőség helyreteszi a giatalkori traumáit majd.
tegnap 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!