Szerintetek mi várható 20 év múlva, mikor végleg nyugdíjba mennek a régi munkások, és nem lesz utánpótlás?
Igen ez egy generációs probléma. De amúgy nem csak a fiatalok hibája ez…gyakorlat nélkül szinte egyik szakmában sem tudnak munkát találni a diákok sem..még pályakezdőként is szarnak rájuk.
Őszintén szólva nem kell csodálkozni hogy ez a helyzet alakult ki. És igen lesz probléma bőven ez miatt..azt nem tudom mi lesz 20 év múlva. De nem csoda hogy a legtöbb fiatal otthon játszik-vagy tik tok bolond.
Egyrészt már nem menő a meló..másrészt meg az van amit írtam..és nem csoda hogy nem törik magukat, amikor ilyen 200 ezerrel akarják ki szúrni a szemüket. A legtöbb ennyi zsebpénzt kap már.
30d
Nálunk a gázszerelő ilyen.
Mondta is az öreg, hogy volt továbbképzésen, 61 évesen ő volt az egyik legfiatalabb.
Elmondta azt is, hogy baromi jól lehet keresni, egy szaros szervíz 30 ezer, egy minimálbért simán hazavisz naponta.
A napokban olvastam:
Két "entellektüel" beszélget:
Te mivel foglalkozol?
Business coach vagyok.
És te?
Influencer vagyok.
Aha, szóval te sem értesz semmihez! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!