Van egy kedvenc kollegaja,3-man vagyunk egy helyen, engem mindig is utalt pedig 10órat vegig dolgozok,kb le se ulok,csak enni
A masik kollega aki benyalta magat ő nem vegzi a munkajat de mivel joba van az uzletvezetovel mindig azt csinalhat amit akar az se baj ha nem dolgozik normalisan, a fonoknek is csak dicseri ezt a kollegat ,alam mindig alam tesz ,ha szolni merek hogy nem igaz ,akkor csinalja tovabb
Ugy hogy amikor egyutt dolgozok az uzletvezetovel nem kot belem allandoan csak a fonok elott tesz alam
Szerintetek mi az a munka ahol ilyen nincsen? Letezik egyatalan?mar nem birom tovabb (mindenki lany) en is,plazaba dolgozok
Van olyan opció is, hogy előbb munkát keres és csak utána mondja fel a jelenlegit. A nárcizás alapján nő vagy, gondolom neked nem kell megmagyarázni, hogy egy nő kb. sosem kerül olyan helyzetbe, hogy ne lenne képes eltartani magát. Már ma lehet regisztrálni OF-re és posztolni.
dec. 13. 14:15
12/23 A kérdező kommentje:
En nemtudok ezen javitani vagy valtoztatni majdnem egy eve turom,hiaba vagyok mindenkivel kedves meg elvegzem a munkam ha teszi az uzletvezeto alam a szart
dec. 13. 14:18
13/23 anonim válasza:
#12: ezzel párhuzamosan egy éve keresel másik munkát és lehetőséget is a továbblépésre, vagy csak várod a csodát hogy majd egyszer jobb lesz? Világos, hogy nem lesz változás.
dec. 13. 14:28
14/23 anonim válasza:
Azt már észrevettem, hogy nagyon sokan osztogatnak felelőtlen tanácsokat itt Gyakorin.. Egyik kérdés alatt is, amikor a felnőtt gyerek a szüleivel él és valamilyen okból kifolyólag nem dolgozik. (nem feltétlen lusta, lehet, hogy csak nem talál munkát.) Erre egyes hozzászólók elkezdik érzelmileg zsarolni, manipulálni a szülőt, hogy dobja ki a gyereket. Egyrészt egy idegen miért érzi feljogosítva magát, hogy ilyen szinten beavatkozzon egy család magánéletébe? Másrészt, ha a gyerek emiatt utcára kerül és megfagy a téli hidegben, az kinek a felelőssége lesz? Vagy ha összeverik a hajléktalanszállón? Vagy ha elkeseredésében a vonat alá megy, és rosszabbik esetben élete végéig rokkant lesz? Kinek a lelkén szárad majd ez? Ez egy konkrét kérdés volt, azért írom. Csínján a tanácsokkal, mert lehet sokkal rosszabb helyzetbe is kerülni a mostaninál és a sok okos észosztó ebbe nem képes belegondolni, magasról tesz a következményekre... Hagyd ott a munkát, a pasid, persze, hogy mi lesz utána? Az már nem érdekli... Felelőtlenség. Akkor lenne joga felmondást tanácsolni, ha segít is a másiknak egy új munkahelyet találni, mert különben mirefel teszi ezt?
dec. 13. 14:29
15/23 anonim válasza:
14
Te azért írod ide a másik kérdést, hogy okoskodhass. Még mindig nem sikerült felfognod, amit itt írtak páran. Ráadásul ez már a 2. olyan témád, aminek semmi köze a kérdéshez. Szerintem trollkodsz.
dec. 13. 14:32
16/23 anonim válasza:
Aki ad tanácsot, az adjon kalácsot is mellé, különben hiteltelen lesz. És itt "kalács" alatt nem pénzről van szó, hanem gyakorlati segítségről. Azért van itt is ennyi könnyelmű tanácsosztó, mert nincs semmi tétje, nincs fedezete a mondandójuknak, tanácsolni bármit lehet, mert semmi következménye nincs a tanácsadóra nézve, kérdezőre annál inkább. De persze a nagyokosok a következményeket már nem viselik. A kérdező körülményeit meg nem ismerjük, lehet nehéz anyagi helyzetben van, ezért ragaszkodik foggal-körömmel a munkához.
dec. 13. 14:40
17/23 anonim válasza:
16
Szóval te ezért nem tanácsolsz semmit, csak beszólsz itt annak, aki válaszolt, értem. Érdemi mondandód nincs is?
dec. 13. 14:42
18/23 anonim válasza:
17# Én csak arra akartam rávilágítani, hogy fajsúlyos kérdésekben ne osztogassunk már ilyen könnyen tanácsokat, ami mögött nincsen "befizetve" a fedezet. Ez esetben a fedezet, hogy aki azt mondja kérdezőnek, hogy mondjon fel a toxikus munkahelyéről, az segítsen is neki új munkahelyet találni. Kalácsot a tanáccsal! Különben a tanácsa (főleg ilyen fontos, sorsfordító kérdésben) olyan, mint a fing. Elillan, de cserébe még jó büdös is..
dec. 13. 15:06
19/23 anonim válasza:
Ha minden ilyen fedezet nélküli tanácsok trófeát érnének, már egy kész trófeagyűjteményem lenne... Szerintem kis dolgokban lehet tanácsokat osztogatni, pl hogy melyik nadrág áll jól nekem, melyiket vegyem fel, de fontos sorskérdésekben vagy az van, hogy a; Tessék befizetni a hozzá tartozó fedezetet, vagy b; Köszönöm, de gyakorlatiasság nélküli üres észosztásból nem kérek. És tudjátok miért van ez? Azért, mert valójában senki sem akar segíteni neked, mindenkit csak a saját élete érdekli, de könnyű dolog jól hangzó lózungokat puffogtatni unatkozás képpen a fotelból...
dec. 13. 15:25
20/23 anonim válasza:
#19: Ez már a hatodik offtopic észosztásod, úgyhogy szerintem megértette mindenki és végre leszállhatsz a témáról. Elpuffogtattad te is a mondókádat, de ez már a sokadik önismétlése ugyanannak a körmondatnak. Végig azt csinálod ami ellen beszélsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!