Az üzletvezető folyamatosan alám tesz Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy kedvenc kollegaja,3-man vagyunk egy helyen, engem mindig is utalt pedig 10órat vegig dolgozok,kb le se ulok,csak enni
A masik kollega aki benyalta magat ő nem vegzi a munkajat de mivel joba van az uzletvezetovel mindig azt csinalhat amit akar az se baj ha nem dolgozik normalisan, a fonoknek is csak dicseri ezt a kollegat ,alam mindig alam tesz ,ha szolni merek hogy nem igaz ,akkor csinalja tovabb
Ugy hogy amikor egyutt dolgozok az uzletvezetovel nem kot belem allandoan csak a fonok elott tesz alam
Szerintetek mi az a munka ahol ilyen nincsen? Letezik egyatalan?mar nem birom tovabb (mindenki lany) en is,plazaba dolgozok
dec. 13. 13:17
21/23 A kérdező kommentje:
Felmondtaaaam
dec. 14. 20:49
23/23 A kérdező kommentje:
Mèg nem,holnap neki allok keresni,pont tegnap kaptam a fizut,annyira jo erzes hogy felmondtam
dec. 15. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!