Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért a munkavállalókat...

Miért a munkavállalókat hibáztatják a munkáltatók elszemtelenedése miatt?

Figyelt kérdés

Többször hallani, hogy a munkáltató elpofátlanodásáról, határsértéseiről és túljogairól a munkavállaló tehet, mert hogy odamegy, tűr, nem húzza meg a határait, nem áll ki magáért. Mintha minden ezen múlna és mintha meg lehetne azzal nevelni a cégeket, hogy minden munkavállaló fellázad vagy lelép. Miért kell még pluszba belerúgni a kiszolgáltatott helyzetű munkavállalókba?

Kedvenc ellentmondásom a témában: Ha nincs lehetősége a munkavállalónak, ne válogasson, de amúgy ha elmegy ennyiért egy ilyen helyre, meg is érdemli a sorsát.

jún. 15. 12:25
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
96%
Mert egy szemét világban élünk
jún. 15. 12:28
 2/58 A kérdező kommentje:
Az lehet, de én most a magyar viszonylatokról beszélek. Egy bécsi munkavállaló Ausztriában fele ennyire sincs ilyen helyzetben.
jún. 15. 12:28
 3/58 anonim ***** válasza:
85%

Mert ez az igazság.

És ha teljes reform nem is lehetséges, elég abból kiindulnom, hogyg én mit engedek meg, és valamelyik ismerősöm milyen inkorrekt dologra mondja azt, hogy "mindenhol van ilyen" vagy egyszerűen kinevet engem, holott én nem szenvedem el az ilyen dolgokat, mert nem engedek.

jún. 15. 12:52
 4/58 anonim ***** válasza:
74%

"Mintha minden ezen múlna és mintha meg lehetne azzal nevelni a cégeket, hogy minden munkavállaló fellázad vagy lelép"

Igen, pont ezzel lehetne valtozast elerni. Kis hazankban vajmi keves az esely ilyesmire. De pl az izlandi nok tettek ezt meg par evtizede a sajat jogaikert.

[link]

jún. 15. 12:55
 5/58 anonim ***** válasza:
100%
Sehol nem a munkavállalót hibáztatják ha paraszt a főnök. Ott minden esetben a főnök alkalmatlan vezetésre es nem jót vesznek fel.
 6/58 A kérdező kommentje:
Na most az lehet, hogy neked szerencséd van, de mi van azokkal, akiket pont ezért rúgtak ki? Sok ilyen van.
 7/58 A kérdező kommentje:

Ezt mondd már egy albérletet fenntartónak, vagy hitelesnek, vagy egyedülálló szülőnek is, aki függ a munkahelyétől! Kirúgják megy az utcára. Megnézném mit csinálna veled utána.

Mellesleg ez Magyarország, nem Izland, és ez nem a női jogokról szól itt most, hanem a munkavállalókról. Azok meg nem csak nők.

jún. 15. 12:59
 8/58 anonim ***** válasza:
100%

7

Igy van, a hitelekkel, a gyerekvallalassal es most az inflacioval/alberletarakkal stb remek engedelmes munkasokat termel ki maganak a rendszer. Jol latod.

jún. 15. 13:05
 9/58 anonim ***** válasza:
95%

Pedig teljesen igaz, hogy változást ezzel lehetne elérni. Hiába nem tetszik neked.

Mindig mondom, aki ilyet kérdez, akar itt, akár a személyes kapcsolataimban, hogy teljesen mindegy, hogy fidesz, Tisza, mi hazánk, bárki. A népet, pontosabban az agyműködést kell kurwagyorsan áthuzalozni, mert itt óriási bajok lesznek.

jún. 15. 13:07
 10/58 anonim ***** válasza:
100%

*vannak.

Pontosan, csak alulrol szervezidve lehetne barmely teruleten valtozast elerni, de a lakossag tobbsege abba van beleragadva, amit a 8-asban irtam. Hitellel, gyerekkel nem ugralsz, nyelsz.

jún. 15. 13:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!