Hogyan kezelitek azt ha a főnökötök leszid vagy állandóan csesztet?
Figyelt kérdés
Főnököm valamiért rám van szállva minden apró dologban beleköt, volt hogy már kiabált is velem az irodában úgy hogy mások is hallották, látták, valamiért lehet a direkt megszégyenítés a célja... nem tudom...ma 11:49
1/5 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, több is. Az egyik legrosszabb egy nő volt,én nem foglalkoztam vele, megcsináltam a dolgomat a lehető legjobban, később már annyira zavarta, hogy nem tud rám hatni, hogy átment személyeskedésbe, végül megkérdezte, hogy engem nem zavar, hogy ilyeneket mond? Mondtam, hogy rólam lepereg és vigyorogtam az arcába. Innentől még rosszabb lett, de továbbra sem mutattam ki, végül felmondtam, lejárt a munkaszerződésem és nem hosszabbítottam meg. Sajnos az ilyen nem változik. Megszoksz vagy megszöksz. Nekem kötél idegeim vannak, és végül ő jobban kikészült attól, hogy látszólag nem tudott rám hatni, mint én tőle :D Szerintem kezdj el más munkát keresni, nem ér annyit, hogy kikészítsd magad.
2/5 anonim válasza:
Rám is pikkel a csopvez mert vmi öregedo klimaxos nő az zavarja ha vki más okos ügyes szép és fiatal. Le akarja az ilyeneket nyomni es hülyének kihozni. Fúr az egesz cég meg az igazgato előtt is.
En keresek másik melot de nehéz, addig meg tűrnöm kell a betegeket. Meg ugye más cégnél se garantált hogy nem e mentális sérültek vannak.
3/5 anonim válasza:
Ha nem ő a munkáltató akkor szólj a felettesének vagy egy nagyobb főnöknek hogy osszon be egy másik részlegre/irodába. Ha kinevezett főnök akkor simán beolvashatsz neki ha olyan miatt csesztet aminek köze nincs a munkádhoz. A kiabálás sem elfogadható
Ha ő a munkáltató is egyben akkor keress másik állást.
Az első munkahelyemen a főnök nagyon lekezelően bánt velem. Amint volt lehetőségem akkor fel is mondtam.
4/5 anonim válasza:
Ha jogos, megfogadom, ha pedig nem, vagy szólok a rangban felette lévőnek, vagy kiállok magamért, de nem kiabálva. Ha nem változtat, vagy ő maga még rosszabbul áll a dologhoz, vagy ő maga a munkáltató, akkor új állás után nézek.
5/5 anonim válasza:
Első kiabálása közben megkapta volna tőlem a felmondásomat. Munkahelyre dolgozni járok, nem érzelmi zsarolásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!