Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy kezelitek ezeket az...

Ti hogy kezelitek ezeket az állandóan sirankozó, irigykedő, mártírkodó embereket, akik szerint bármi rossz van az életben azért vagy az aktuális kormány vagy a sors vagy a másik rassz vagy másik nem a hibás?

Figyelt kérdés
Én meglehetősen intoleráns vagyok az ilyenekkel, ti?

2019. júl. 15. 11:09
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Tehát pl az orbánt okolják vagy a férfiakat okolják vagy a cigányokat okolják h9gy nekik rossz
2019. júl. 15. 11:10
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Próbálom nem beleélni magam és nem idegeskedni viselkedésükön, mivel megváltoztatni esélytelen.
2019. júl. 15. 11:15
 3/19 anonim válasza:
61%

Én már nem is olvasok közéleti híreket 2 hónapja, annyira isegesitenek ezek az emberek. Mind a cikk cime, az azt iro ujsagiro stilusa es a kommentek is kritikusak.Volt egy karambol M3as on, és Orbánt hozták fel mint felelőst. Nem cagyok Fideszes de itt azert elgondolkoztam hogy ezek az emberek fogyatekosak. Mind a Portál ami direkt ezt gerjeszti, mint a kommentelők.

444, 24, Index mind kuka

Káros az egészségre szerintem xd Birzalmas negativitást sugároz. 444-Re azért nagylevegővel heti 2x felnézek, mert nagyon jó cikkeket is tudnak írni.

Szóval én kiiktattam az ilyenekkel való találkozás előfordulását. Igazábol csak online, élőben nem is zavart, csak online fröcsögnek ezek a lények.

2019. júl. 15. 11:25
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Én az ellenkezőjét tapasztalom és esik rosszul, amikor az ember vért izzad és küzd és változtat és rugalmas, mégse jön össze semmi, de mégis ő a hibás....
2019. júl. 15. 11:25
 5/19 anonim ***** válasza:
42%
Nem haverkodok ilyenekkel, így nem sok ilyennel kell együtt élnem. Neten futok bele ilyenekbe, de ott nem igazán érdekel.
2019. júl. 15. 11:44
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
vagy a Soros :D
2019. júl. 15. 11:48
 7/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem lehet mindenért magadat hibáztatni.

Nem én szabom meg hogy a munkáltatókról a gatyájuk is le legyen adóztatva alkalmazottanként ezért rengetegen szar fizetést kapjanak.

Nem a Mercédesz tulajdonos hibája hogy az utcán parkolt és egy hülyegyerek letörte és ellopta a márkajelzést az autójáról.

Nem a járókelő a hibás amikor kimegy az utcára és a kisebbségiek/primitív emberek meg elkezdik inzultálni.

Nem a mozgássérült hibája amikor egy gyökér ittas elütötte a zebrán ezért tolószékbe került.

Nem a gyerek tehet róla hogy szemétláda/alkoholista szülők mellé születik.

Ne várd el hogy mindenki egyformán szerencsés és talpraesett legyen.

Vannak elesettek, nehezebben boldoguló emberek, ha nekik valamennyi örömet okoz az hogy nem csak saját magukat marcangolják folyamatosan, hanem hárítanak valamennyi felelősséget, ám legyen, egészségükre.

2019. júl. 15. 11:50
 8/19 A kérdező kommentje:
Akkor számold össze hány olyan ember van, aki mozgásserült és hány olyan van aki elszórja cigire, piára, mobilra chipsre, bulizásra a pénzt vagy csak szimplán túl kényelmes ahhoz hogy tegyen az életért és kilépjen a komfortzónából. Mert azért az nem lehet letagadni, hogy a siránkozók többsége nem mozgássérült. Sőt én úgy vettem észre hogy éppen nem azok panaszkodnak akiknek igazán rossz.
2019. júl. 15. 11:57
 9/19 anonim ***** válasza:
66%

"Örvendetes, hogy a pozitív pszichológia behozta azt a szemléletmódot, hogy lehet hinni magunkban, hogy rengeteg erőforrással rendelkezünk. Csakhogy ezzel együtt behozott valami mást is, amit egyébként nem szeretett volna: hogy minden rajtad múlik, hogy csakis te vagy a felelős a sikereidért és a kudarcaidért. A You can do it filozófiája miatt pedig teljesen megfeledkezünk arról, hogy a környezetnek mekkora hatása van a viselkedésünkre – véli a szakember. Vagyis a pozitív gondolkodás mellett most a nyakunkba van varrva a sikertelenség felelőssége is.

„Az 1800-as évek elején, ha valaki nem volt annyira sikeres, vagy nem alakult olyan jól az élete, azt mondták rá: szerencsétlen. Magyarul, azt gondolták, hogy van valami, ami rajta kívül áll. Ma már tudjuk, mekkora beleszólása van személyiségünk alakulásába a genetikának, a környezeti körülményeknek vagy a társadalmi rendnek, amelybe születünk. Mégis mit mondunk manapság egy emberre, akinek problémái vannak? Hogy egy lúzer. Egy vesztes. Hogy az ő felelőssége, ha nem boldog. Mégpedig azért, mert nem vesszük figyelembe, hogy az én nem létezik önállóan, hogy a mentális életünkben folyamatosan jelen van a másik, illetve a mások, és ezért csakis kapcsolatokban tudunk értelmeződni. Egyszóval elfelejtjük, hogy az életünk egy nagy társadalmi kontextusba ágyazódik” – magyarázta Orvos-Tóth Noémi."

[link]

2019. júl. 15. 12:03
 10/19 A kérdező kommentje:
Nincs igaza a cikknek. Ócska próbálkozás a felelősséghárítás legitimálására. Ugyanis az ember bár tényleg érik olyan hatások amikre nem számíthat, az viszont igenis rajta múlik, hogy hogyan néz velük szembe, siránkozik és feladja, mert a politikát hibáztatni kevésbé fárasztó vagy megvizsgálja, hogy "hm ez most lehet hogy nem jókor jött, de azért nézzük csak meg hogyan lehet kiláballni..." és nekimegy az akadályoknak. Amúgy pedig a bushido már a 10.században megfogalmazta... hogy annál nincs nagyobb szégyen mint panaszkodni és harc nélkül feladni.
2019. júl. 15. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!