Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy kezelitek ezeket az...

Ti hogy kezelitek ezeket az állandóan sirankozó, irigykedő, mártírkodó embereket, akik szerint bármi rossz van az életben azért vagy az aktuális kormány vagy a sors vagy a másik rassz vagy másik nem a hibás?

Figyelt kérdés
Én meglehetősen intoleráns vagyok az ilyenekkel, ti?

2019. júl. 15. 11:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Én több igazságot vélek felfedezni ebbe a cikkbe, mint két tucat Szabó Péter videóba. :D
2019. júl. 15. 12:26
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Én meg ettől a "komfortzónás" baromságtól mászok már a falra...
2019. júl. 15. 12:30
 13/19 A kérdező kommentje:
És félreértés ne essen nem erről a végtelenül bugyuta " gondolkodjunk pozitívan és akkor sikeresek leszünk " hozzáállásrol beszélek. Hanem a küzdeniakarásról és arról hogy a másik ember sikerét ne úgy értékeljük, hogy jajj neki biztos könnyű mert az apja gazdag vagy mert biztos tisztességetelen módon jutott idáig. Ezek kifogások, amivel az ember a saját lelkét nyugtatgatja amiért ő nem érte el amit a másik igen. Szóval ne csak az elismerést, sikert és a boldogságot érzékeljük a másik életéből, hanem a teljesítményt próbáljuk megérteni ami mögötte van. Máris kevésbe lennének irigyek es zavarodottak sokan.
2019. júl. 15. 12:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a nagyobb baromság a komfortzonás gondolat vagy leélni keseregve, irigykedve egy életet.
2019. júl. 15. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom azt mondani hogy nem tettem semmit. Amióta kikerültem a nappali iskolából, többnyire vagy dolgoztam, vagy tanultam, vagy mind kettő egymás mellett. Most is ez van. Aztán még sem érzem úgy hogy látnám a munkám gyümölcsöt. Semmi nem úgy sült el ahogy én terveztem.

Míg más is ugyan ezt tette, aztán neki meg elég jól össze jöttek a dolgai. (bár ilyen emberből ismerek kevesebbet)

Te biztos hogy valami hiba bennem van, csak hogy az pontosan mi, azt nem tudom.

2019. júl. 15. 12:42
 16/19 anonim válasza:
58%

Lehet szidni a körülményeket, mert azok is felelősek.

Magyarországon azt is anyagi gondok fenyegetik, aki tisztességesen dolgozik. Ebben az aktuális kormány felelőssége megkérdőjelezhetetlen.

Kompetens kormánnyal az ország élén valószínűleg ez nem így lenne, az országban nagyobb potenciál rejlik, szervezés kérdése ennek kiaknázása. Épeszű ember erre tart igényt, de 5 kiló krumplival megvehető emberek kezében a döntés, döntés következményét fel sem fogva.

Érthető a kormány felé intézett kritika egy ilyen személytől. A gond ott van hogy sokan felelősségre vonják a kormányt mindenért, amiért egyáltalán nem tartozik felelősséggel.

2019. júl. 15. 14:15
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

"vagy a sors "

Kimaradt egy "o" betű ! :DDDD XD

2019. júl. 15. 16:41
 18/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
31%

A magyar emberrel véleményem szerint a legnagyobb baj, hogy mindent azonnal ÉS egyszerre akar. Tipikus példa erre, amikor mondod, hogy xy helyre mész nyaralni, akkor egyből jön a "dejómegyneked, én nem tudok, mer' ott a törlesztő meg a gyerek"; és már kezdődik is, hogy a kormány gyökér, a főnök gyökér, az emberek gyökerek, et cetera. Könyörgöm, mikor megszülte a gyereket, vagy felvette a hitelt, fel sem merült benne, hogy ez felelősségvállalással, lemondásokkal jár???

Lehet ülni otthon és sírni, hogy mekkora fos a kormány, meg lehet mondogatni magadnak, hogy "gondolkodj pozitívan" (ami kishazánkban egyenlő azzal, hogy törődj bele a sorsodba). VAGY! Fel lehet állni, el lehet indulni, és ami nem tetszik, azon változtatni. Amíg az utóbbi nem történik meg, addig a szavak sajnos üresek, mint ahogy az ember is, aki mondja őket.

2019. júl. 15. 21:28
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Elszigetelődöm tőlük. Az ilyenek csak lerántják az embert, minden értelemben.
2019. júl. 28. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!