Mégis ki a franc jelentkezik diákként ilyen álláshirdetésekre...?
Én jelenleg diákmunkát keresek, az összes álláshirdetést megnéztem több platformon. Pár helyre jelentkeztem, szóval nem az a bajom, hogy semmit nem találok. Viszont láttam pár olyan álláshirdetést, hogy felszaladt a szemöldököm és elgondolkodtam, hogy ezekre mégis ki a fene jelentkezik?
Ilyenek, hogy heti 34 óra minimum, csak hétköznap, reggel 8-tól, de nappalis hallgatót keresnek. Ráadásul olyan munka, ami senkinek nem számolható el szakmai tapasztalatnak, tehát erre hivatkozva kb esélytelen egyéni tanrendet kérni. Meg amikor azt látom, hogy két nyelvből felsőfokú nyelvtudással, három év szakmai tapasztalattal keresnek GYAKORNOKOT, minimálbérért.
Értem, de ha nappalis diákot keres, akkor nem azzal a feltétellel fog a legegyszerűbben találni, ha minimum négy nyolc órás műszakot vár hétköznap egy embertől. Egyszerűen nincs olyan ismerősöm, akinek van kettőnél több szabad hétköznapja úgy, hogy erre ráérjen ebben a formában nappali mellett, pedig elég sok embert ismerek...
Hogy talál így bárkit is a munkáltató?
Ez olyan mint a bevasarlas sajat kocsival
Vajon hany diaknak lehet sajat kocsija?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!