Nem kedvelhet, vagy talán pofátlanség egy férfi részéről?
Figyelt kérdés
Nem köszöntött fel nőnapkor.ma 18:06
1/8 anonim 

válasza:

Egy ferfitől bakker qz is csoda ha a tudja hogy ma egyáltalan melyik nap van meg kit hogy hívnak:D
2/8 anonim 

válasza:

Miert nem csinalod azr mint youtuben hogy talalkoztok kinyitja az ajtot kezebe nyomsz egy virágot rácsukod az ajtot, aztan megint kinyitod es orulsz annak hogy viragot ad?:)
Szerintem ez olyan vagány:)
3/8 anonim 

válasza:

Egyik sem, főleg hogy csak kollégák vagytok. Kicsit el vagy szállva magadtól...
4/8 anonim 

válasza:

Fogadjunk, hogy nem tudod, hogy mikor van a nemzetközi férfinap!
5/8 anonim 

válasza:

Én sem köszöntöttelek fel Kérdező. Mégsem tartom ezt pofátlanságnak, pedig így látatlanban nem tudom eldönteni, hogy kedvellek e vagy sem.
Most minden férfitól azt várod, hogy téged köszöntgessen?
6/8 anonim 

válasza:

Én nőként mondom azt hogy miért lenne pofátlanság hogy nem köszönt fel? Nem mindenki tartja a nőnapot, így például én sem, rendesen meg is voltam lepődve amikor az egyik kollégám odajött felköszönteni. Ez nincs törvénybe írva hogy meg KELL csinálni, főleg ha nem közeli ismerősről beszélünk.
8/8 anonim 

válasza:

Semmi köze hozzád, minek kellett volna felköszöntenie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!