Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
De milyen pár napos betegségről beszélsz????? Trollkodsz vagy nem tudsz szöveget értelmezni vagy te komolyan nem hallottál még más betegségről a náthán meg a covidon kívül???
191.: A legtöbb fertőző betegség csak pár napig tart.
Ráadásul ez a kérdés eredetileg pont a nátháról szólt.
A kérdés a BETEGSÉGRŐL szólt. Te (vagy valamelyik másik user) leírta(d) hogy MINDEN betegséggel bemennél.. MINDENNEL. Tehát bemennél és megfertőznéd a munkatársakat maláriával, veszettséggel, tbc-vel, minden istennyilával, ami kvázi gyilkosság (pl a veszettségre nincs ismert gyógymód a tünetek megjelenése után, a milwaukee-protokollt leszámítva ami kb sárkányfű)
Arra meg továbbra se válaszoltál, hogy
Tegyük fel egy nap arra ébredsz hogy lebénultál, nem tudsz az ágyból felkelni, nehezen kapsz levegőt, azt se tudod mi történik. Ilyenkor felhívsz valakit hogy vigyen be dolgozni??
Vagy ha végstádiumú rákos lennél, akkor is mennél melózni?
Ha hályogod lenne és nem látnál, irány a munka?
Ha betegség miatt minden menzesz alatt ömlene(!) belőled a vér, olyan görcseid lennének hogy alig látsz, akkor is meló?
Dialízis munkaközi szünetbe pont belefér?
Stroke után 10 perccel már kirándulsz?
193.: Nekem soha életemben nem volt olyan betegségem, amivel ne lehetne dolgozni. Tehát igen, bemennék bármilyen betegséggel.
Ez a kérdés meg pont a különböző náthaszerű betegségekről szólt.
Tehát csak az a betegség létezik amin te már átestél? Akkor ugye csak trollkodsz…?? Mert ha igen akkor zseni vagy, de komolyan 👌 :D
195.: Azok a betegségek engem nem érintenek, amik nekem nem voltak soha. Ez ilyen egyszerű.
Azt meg nagyon remélem, hogy a másokat bezáratni akarók nagy része csak trollkodik.
De akkor miért azt írtad hogy MINDEN betegséggel bemennél? Akkor írd azt hogy amiket eddig tapasztaltál, pl enyhe nátha, az nem gátol semmiben. Ez egy teljesen valid vélemény, minden jogos megvan hozzá, én soha nem akartam senkit “bezáratni” aki két napig tüsszög. De ez óriási baromság hogy MINDEN betegséggel vígan lehet mászkálni.
"De ez óriási baromság hogy MINDEN betegséggel vígan lehet mászkálni."
Ha képes az illető mászkálni, akkor lehet. Nem tiltja semmi. Olyan betegségből meg elég kevés van, amivel tényleg nem képes az ember mászkálni.
“ Olyan betegségből meg elég kevés van, amivel tényleg nem képes az ember mászkálni.”
Komolyan kő alatt élsz. Csak a szűk ismerősi körömben az emberek több mint felének volt már hosszabb-rövidebb betegsége ami kb ellehetetlenítette az ide-oda kalandozást. (Mielőtt az immunhiányos dumával jönnél, nagy részüknél autoimmun betegség volt a gond, amikor pont hogy nem túl gyenge az immunrendszer)
És nem, nem lehet mindig. Nem véletlen hogy bizonyos esetekben az orvos előírja a nyugalmat, pihenést. Most hirtelen példa, egy demens idős ember is képes egyedül mászkálni a vakvilágban, de ez nem jelenti azt hogy kéne is neki, sőt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!