Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
Még mindig nem én vagyok olyan helyzetben, hogy pár tízezer forint miatt az éhenhalás szélére kerüljek, de úgy néz ki, hogy neked bármennyiszer le lehet írni a dolgokat, hiszen úgysem fogod fel.
A legtermészetesebb emberi reakció az, hogy nem akar senki sem a négy fal között megrohadni néhány önző munkatársa kedvéért.
Egyébként meg én pont azért nem ijedek meg, mert veled ellentétben én egy normális helyen dolgozom, ahol nem sír a szája senkinek egy pár napos köhögés miatt. Annak meg nem csak te örülsz, hogy nekünk a való életben nem kell találkoznunk egymással. :)
"hiszen úgysem fogod fel."
Mondja ezt az, aki 24 oldal óta még mindig nem fogta fel, hogy nem egy kis köhögésről, nem rettegésről és nem bezárásról volt szó, mint ahogy azt sem, hogy nem csak nátha létezik, mint betegség kerek e Földön. Parádé esküszöm. :D
Ha nem rólad van szó, akkor miért kaptál szabályos hiszti rohamot, ha leírtuk, hogy normális ember nem fertőz végig egy egész munkahelyet és normális helyen a komolyabb betegséggel küszködő kollégát hazaküldik?? Ja, mert más pénztárcája miatt aggódsz, de érdekes más emberek egészsége az le van szarva, az nem fontos. Az nem gond, ha őket megfertőzi, az nem baj, ha ők esetleg rosszabbul reagálnak adott betegségre és ágynak dőlnek. Olyankor nem számít, hogy nekik mekkora az anyagi káruk ugye - amit annyira nagyon sérelmezel -, nem gond ha esetleg odahaza a másik keresőfélt is lefertőzik, ezáltal így még nagyobb a kiesésük. Nem baj, ha több tízezerre kell gyógyszert venniük, ez mind nem számít. Nem számít, ha egy ember megfertőz esetleg másik 5-6-7-et, hisz ez teljesen természetes. Ez az igazi önzetlen és felelősségteljes hozzáállás, hogy egy ember, csak azért h neki nehogy legyen egy Ft mínusza, kellemetlenséget okoz másik x-nek. Önzetlenség ékes példája az ilyen, valóban.
Kérlek azt azért áruld már el 2-3 napra kidőlni egy betegség miatt mióta minősül négy fal között rohadásnak? Komoly gondok lehetnek a te fejedben, ha egyből ilyenekre asszociálsz, bár ez eddig is bizonyos volt.
Normális embernek még mindig alapvető, hogy hulla betegen nem megy dolgozni és normális helyen nem is nézik jó szemmel az olyan önző és felelőtlen embereket. El tudom képzelni milyen normális hely lehet az, ahol hozzád hasonló mentalitású emberek vannak. :D
Én még mindig egy teljesen normális munkahelyen vagyok, ahol senki nem tekinti elfogadhatónak, hogy lefertőzze a fél irodát pusztán azért, mert félti a pénztárcáját, de hát kinek mi.
Az külön vicces, hogy vélhetően te voltál az a kommentelő, aki a legjobban döngette a mellkasát, hogy ő biza akkor is menne dolgozni, ha teljes fizut kapna, aztán meg leírod h jaj hát te a szegény embereket sajnálod meg az ő pénztárcájukat. Most akkor találd már ki mit kamuzol, mert a két dolog meglehetősen ellentétes egymással. Ha a pénz a probléma, akkor miért élet-halál kérdése továbbra is, hogy bemenj biztosan megfertőzni másokat is, ha egyszer teljes fizut kapnál?
"Mondja ezt az, aki 24 oldal óta még mindig nem fogta fel, hogy nem egy kis köhögésről, nem rettegésről és nem bezárásról volt szó, mint ahogy azt sem, hogy nem csak nátha létezik, mint betegség kerek e Földön."
Már leírtam, hogy szerintem sem csak a nátha létezik, de a kérdés leginkább pont arról szól. Viszont te még mindig nem fogtad fel ezt. Na, nem baj.
Hisztirohamot meg egyedül te kaptál annak a gondolatától, hogy normális helyeken nem szólhatsz bele senkinek az életébe és nem zavarhatsz haza a munkahelyéről senkit.
Egyébként meg valóban nagyon felelősségteljes hozzáállás lenne a te betegségtől való félelmeid miatt akár több embert is hazazavarni, ezzel pedig anyagi kárt és kellemetlenséget is okozni nekik. Ja, nem.
A másik embert a négy fal között maradásra kényszeríteni meg továbbra is bezáratás, akkor is, ha te ezt nem vagy hajlandó felfogni és magasról teszel másokra.
"Én még mindig egy teljesen normális munkahelyen vagyok, ahol senki nem tekinti elfogadhatónak, hogy lefertőzze a fél irodát pusztán azért, mert félti a pénztárcáját, de hát kinek mi."
Szerencsére ez a mentalitás csak felétek számít normálisnak.
"Az külön vicces, hogy vélhetően te voltál az a kommentelő, aki a legjobban döngette a mellkasát, hogy ő biza akkor is menne dolgozni, ha teljes fizut kapna, aztán meg leírod h jaj hát te a szegény embereket sajnálod meg az ő pénztárcájukat. Most akkor találd már ki mit kamuzol, mert a két dolog meglehetősen ellentétes egymással."
Igen, én úgy is mennék dolgozni, ha teljes fizetést adnának az otthon maradásra is, ugyanis bezáratva lenni nem csak a pénzkiesés miatt szar. Amíg nem fogod fel, hogy miért van ez így, addig kár is veled beszélni.
Van néhány olyan ember, aki mázsa fölé van hízva, dohányzik, alkoholt vedel és úgy pusztítja a saját testét, ahogy csak tudja, utána meg ágynak esik minden betegségtől.
Szánalmas, amikor az ilyenek próbálják a maguk nyomorát a normális, egészséges többségre rákényszeríteni, akiknek nem okoz problémát az, ha elkapnak valamit.
Nem, a kérdés leginkább betegségről szól még mindig. A nátha csak egy példa, ennek ellenére te végig úgy utaltál a különféle betegségekre, hogy kis köhögés meg kis semmiség. Nonszensz.
Hisztirohamot is te kaptál annak a gondolatától, hogy normális ember nem megy be hulla betegen dolgozni, ahogy attól is, hogy normális helyen az ilyet nem is tolerálják. Láthatóan továbbra sem sikerült ésszel felérned, hogy NEM akarok senki életébe beleszólni és NEM akarok senkit haza zavarni, mindösszesen leírtam, hogy nem normális a saját anyagi háttered mögé bújva mindenki más egészségével játszadozni, szóval most már tényleg befejezhetnéd a hallucinálást. Olyan dolgokat képzelsz oda, amik nincsenek és szabályosan dührohamot kapsz rajta. Mellesleg normális munkahelyen sem a kollégák “zavarják” haza azt, aki beteg, hanem a főnök kéri meg, hogy ne fertőzze már le az egész irodát.
Így van, valóban felelősségteljes hozzáállás, hogy egészséges embereket nem teszünk ki szükségtelen betegségeknek, csak mert 1-2 önző kolléga úgy gondolja ez rendben van. Attól, hogy valamit el akarunk kerülni nem jelenti, hogy félünk tőle, se azt, hogy rettegünk, ezt talán egy nap sikerül végre megtanulnod, addig írd csak le még 40x. Amúgy nem egyedül miattam, hanem az összes normális, egészséges ember miatt, tehát ne ferdíts, a helyzet ugyanis úgy néz ki, hogy egy irodában dolgoznak pl 30-an és abból bemegy egy betegen, lefertőzni a többi 29-et… Normális helyeken még mindig az az alap, hogy nem egyhez fog mindenki alkalmazkodni, hanem fordítva.
És nem, mint írtam több helyen is dolgoztam és mindenhol ez volt a normális mentalitás, hogy bizonyos betegséggel nem megyünk be dolgozni és a környezetemben is mindenhol ezt tapasztalom, úgyhogy szerencsére vannak még valóban normális mentalitású emberek.
A bezáratás szót sem sikerült megtanulnod, de legalább égeted magad vele tovább. :D Bezáratás=nem menni munkába. Taníts mester. 🤦🏻♀️
Nagyon súlyos pszichés gondokra utalhat, aki ennyire szabályosan feszeng és pánikol attól, ha a saját otthonában van és az otthon maradás neki egyenlő a börtönnel… durva lehet így élni.
A végére azért csak sikerült ismét ellent mondanod magadnak, de gondolom fel sem tűnik mar miket halandzsázol össze. Teljes fizetés esetén is bemennél, tehát azért, mert neked felér egy börtönbe zárással otthon lenni, máris jogod van mindenki más egészségével szórakozni és különféle kellemetlenségeket okozni neki? Bravó. Kicsit sem vagy önző, áhh, aligha. Munkába járás és otthon maradás között azért van még “néhány” opció, amivel nem teszed ki az embereket közvetlenül a göthödnek, de láthatóan ezt már nem sikerült realizálnod.
Ha meg a bezáratáson pörögsz, akkor ennyi erővel te meg az egészséges kollégáidat zárod össze magaddal meg a betegségeddel. Jaaa, hogy neked lehet? Én kérek elnézést.
Ahhoz nagyon alacsony értelmi szinten kell lenni, hogy azt képzeljük csak az elhízott, dohányzó alkeszoknak lehet gyenge az immunrendszerük és csak ők szeretnék elkerülni a nemtörődöm kollégák nyavalyáit.
Itt egyedül te háborogsz és hisztizel azon, hogy a normális emberek nem akarnak belepofázni a mások életébe és nem maradnak otthon néhány önző, betegségektől rettegő alak kedvéért.
Én is dolgoztam már több helyen is, de szerencsére mindenhol az volt a normális hozzáállás, hogy senki nem akarta hazaküldeni a többit. Jól is néznénk ki, ha egy- két beteges alakhoz kellene az egész csapatnak igazodnia.
Az pedig továbbra is egyenlő a bezáratással, ha az egyik ember a saját önzősége miatt nem hagyja a másikat normálisan élni és menni mindenfelé.
"NEM akarok senki életébe beleszólni és NEM akarok senkit haza zavarni"
Ha nem akarnál, akkor nem pörögnél ennyit azon, hogy szerinted ez a viselkedés lenne a normális.
"Ha meg a bezáratáson pörögsz, akkor ennyi erővel te meg az egészséges kollégáidat zárod össze magaddal meg a betegségeddel."
A betegségektől rettegő (tehát eleve nem egészséges) kollégák nincsenek bezárva sehová. Felétek talán bent szokták tartani az embereket erőszakkal a munkahelyükön? Érdekes lehet. :D
Egyébként meg aki retteg a betegségektől, az jobban teszi, ha nem jár sem dolgozni, sem boltba, sem szórakozni, de még csak a parkba sem megy ki és tömegközlekedéssel sem utazik, ugyanis a többi ember nem fog azért otthon maradni, hogy "őfelsége" el ne kapjon valamit.
Abba pedig rossz belegondolni, hogy vajon miért háborít fel téged annak a gondolata, hogy nem mindenki szeret a négy fal között rohadni. De ez már megint csak nem az én problémám.
🥱🥱🥱
Hadd ne írjam már le ezredjére is ugyanazt, csak mert a nehéz felfogóképességed gátolja a fejedben az információáramlást.
Igen-igen, otthon lenni egyenlő a börtönnel, igen-igen mindenki retteg, aki nem akarja feleslegesen összeszedni a szarjaidat, igen-igen, ha valaki otthon van, akkor az tökéletesen egyenlő a négy fal között rohadassál, talán nem felejtettem ki semmit. Most már jobban érzed magad? Esetleg még szeretnél kicsit toporzékolni ugyanazon? :) Engedd ki, nehogy benned maradjon valami..
Szólj, ha a vita készséged már nem csak annyiból áll, hogy ferdíted és kiforgatod, amit más mond, mert eddig ennyit sikerült prezentálni. Abszolút végletekben és fekete-fehérben tudsz csak funkcionálni, felnőtt embertől azért ez nem kicsit kínos.
Ha normális ember nem megy be súlyos, fertőző betegen dolgozni, akkor őt talán otthon tartják erőszakkal a kollégái? Nem kell válaszolni, költői kérdés…:D
"Ha normális ember nem megy be súlyos, fertőző betegen dolgozni, akkor őt talán otthon tartják erőszakkal a kollégái?"
Ha a gyökér kollégái nem engedik neki, hogy bejárjon dolgozni, akkor bizony erőszakkal otthon tartják. Vicces, hogy te írogatsz a nehéz felfogóképességről, miközben még ezt sem értetted meg.
De attól még nyugodtan leírhatod a gondolataidat továbbra is: aki éli a megszokott, normális életét az egy önző rohadék, aki nem retteg a betegsegektől, az felelőtlen, a mások megélhetése pedig nem számít semmit. :D
Szerintem jobb lesz, ha elengeded ezt.
Azzal, hogy a FŐNÖKE nem engedi, hogy lefertőzze az egész irodát - ami egy teljesen normális dolog - még nem tartja erőszakkal otthon. Vagy talán ott áll az ajtód előtt és visszataszígat, ha ki akarsz jönni? Atya ég, ne legyél már ennyire korlátolt. Te ennyit sem bírtál felfogni, csak fújod azt, hogy téged be akarnak zárni. Bár ilyen hallucinációkkal lehet jobb is lenne. :D
Te is leírhatod nyugodtan: az a normális, aki bármilyen betegséggel vígan megy egy zárt irodába mindenki mást lefertőzni és az egészséges emberek a nem normálisak, ha szerintük ez felelőtlenség. Rendben, értjük, köszönjük az eszmefuttatást.
Szerintem te is jobb lesz, ha elengeded, mint ahogy ezt már úgy kb 10x leírtad. :)
"Azzal, hogy a FŐNÖKE nem engedi, hogy lefertőzze az egész irodát - ami egy teljesen normális dolog - még nem tartja erőszakkal otthon. Vagy talán ott áll az ajtód előtt és visszataszígat, ha ki akarsz jönni?"
Az ajtó elé ugyan nem állna, de attól még az alapvető, normális életemben korlátozna.
De ehhez szerencsére nincs joga senkinek és soha nem is lesz, úgyhogy inkább engedd el a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!