Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
Egyedül te képzeled be a rettegést.
Ha választhatnál akkor inkább lépnél kutyaszarba az utcán vagy inkább nem? Nem? R-E-T-T-E-G-S-Z ⁉️⁉️⁉️
Nem rettegés, ha valaki szívesebben elkerülne valamit.
Az meg még szomorúbb, hogy egyes emberek annyira önzőek, hogy tesznek magasról mások anyagi helyzetére és ezt ráadásul normális dolognak tekintik, aki meg ért egyet velük, azt habzó szájjal ócsárolják.
Tényleg nagyon hálás vagyok a saját környezetemért. Részemről ennyi.
Nem, de ilyet nem is írt senki. Komoly betegségről beszélünk.
"Ha választhatnál akkor inkább lépnél kutyaszarba az utcán vagy inkább nem?
Nem? R-E-T-T-E-G-S-Z ⁉️⁉️⁉️"
* Ha haza akarnám zavarni a kutyás embereket a parkból azért, hogy nehogy belelépjek, akkor az bizony rettegés lenne.
Ha csak kikerülöm a kutyagumit, az egy normális reakció.
Hát tulajdonképpen a legtöbb parkból ki vannak tiltva a kutyák. Ahonnan nincsenek, ott is mindenféle szabályokkal korlátozzák/kényszerítik a gazdikat hogy szart szedjenek….
Az meg még ennél is szomorúbb, hogy egyes emberek annyira önzőek, hogy simán átgázolnak bárkin, csak nekik jó legyen, tesznek mindenki másra, játszadoznak más egészségével és mindezt ráadásul teljesen normális dolognak tartják, aki meg nem ért egyet velük, azt ugyanúgy habzó szájjal ócsárolják meg pontozgatják lefele.
Én is tényleg nagyon hálás vagyok a saját környezetemért, ami többnyire normális emberekről áll, nem olyanokból, akik normálnak tekintik komoly betegségekkel beflangálni és végigfertőzni mindenkit, ugyanazt a kárt (sőt még nagyobbat) plusz még a betegséggel járó kellemetlenséget, esetleg fájdalmat okozva .
"Hát tulajdonképpen a legtöbb parkból ki vannak tiltva a kutyák."
Érdekes, én szinte minden parkban szoktam kutyás embereket látni.
De engem nem is zavar ez a dolog, mert én nem rettegek a kutyagumitól.
A különbség épp csak az, hogy egy munkahelyen, főleg ha egy irodáról van szó, ahol egy légtérben vagytok, elég nehezen tud a többi x ember téged elkerülni, hogy ne kapja el a szarodat, amit a nemtörődömséged miatt bevittél nekik. Normáliséknál nem egyhez igazodik másik 20-30 fő, hanem éppen fordítva, bár normáliséknál nem is elfogadott bármilyen, komoly, fertőző betegséggel bemenni dolgozni.
A rettegést szót pedig kérlek tanuld meg és utána próbálj vele dobálózni, mert írta kínos, hogy úgy használod már sokadjára, hogy szemmel láthatóan a leghalványabb fogalmad sincs a jelentéséről. Attól, hogy egy negatív dolgot szívesebben elkerülnél nem jelenti azt, hogy rettegsz tőle, szerintem eme összefüggésre még egy óvódás is rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!