Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol húznátok meg a határt,...

Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha még náthával mentek, de ha egész nap hőemelkedésetek van akkor is mentek még, mert szükség van rátok.

2023. jún. 22. 14:56
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/266 anonim ***** válasza:
27%

Egyedül te képzeled be a rettegést.

Ha választhatnál akkor inkább lépnél kutyaszarba az utcán vagy inkább nem? Nem? R-E-T-T-E-G-S-Z ⁉️⁉️⁉️

Nem rettegés, ha valaki szívesebben elkerülne valamit.

2023. jún. 23. 16:15
 172/266 anonim ***** válasza:
63%

Az meg még szomorúbb, hogy egyes emberek annyira önzőek, hogy tesznek magasról mások anyagi helyzetére és ezt ráadásul normális dolognak tekintik, aki meg ért egyet velük, azt habzó szájjal ócsárolják.

Tényleg nagyon hálás vagyok a saját környezetemért. Részemről ennyi.

2023. jún. 23. 16:16
 173/266 anonim ***** válasza:
26%

Nem, de ilyet nem is írt senki. Komoly betegségről beszélünk.

2023. jún. 23. 16:16
 174/266 anonim ***** válasza:
33%
Kérlek mutasd már meg hol írt bárki is akárcsak ehhez hasonlót. Én nem tudom, felnőtt embereknek tényleg ekkora hatalmas kihívást jelent mondatok értelmezése? Hányszor kell leírni még, hogy nem taknyosságról beszélünk, hanem komolyabb, esetleg fertőzőbb betegségekről, mint volt itt pl tüdőgyulladás, kötőhártyagyulladásra, magas láz és társai. Aztán, ha valakit jobban megvisel 1-1 ilyen betegség, amit felelőtlenül és tudatosan átadtok bent a melóhelyen és kidől egy hosszabb időre, fájdalmakkal szenvedve, mert ti úgy gondoltátok nem fontos mások egészségére még csak minimálisan sem tekintettel lenni? Ja tudom, az teljesen rendben van, mert nektek ehhez jogotok van, hisz fontosabb hogy ne legyen ezer forinttal se kevesebb a ti fizutok, a többi mit számít.
2023. jún. 23. 16:18
 175/266 A kérdező kommentje:
173 jó én kb erre gondoltam, mert én még ezzel bemegyek, ha hőemelkedésem van, fáj a torkom és folyik az orrom, igen folyik rendesen 100as zsepi elmegy egy nap, ha nem küldesz haza így, akkor részemről oksi
2023. jún. 23. 16:19
 176/266 anonim ***** válasza:
70%

"Ha választhatnál akkor inkább lépnél kutyaszarba az utcán vagy inkább nem?

Nem? R-E-T-T-E-G-S-Z ⁉️⁉️⁉️"

* Ha haza akarnám zavarni a kutyás embereket a parkból azért, hogy nehogy belelépjek, akkor az bizony rettegés lenne.

Ha csak kikerülöm a kutyagumit, az egy normális reakció.

2023. jún. 23. 16:19
 177/266 anonim ***** válasza:
19%

Hát tulajdonképpen a legtöbb parkból ki vannak tiltva a kutyák. Ahonnan nincsenek, ott is mindenféle szabályokkal korlátozzák/kényszerítik a gazdikat hogy szart szedjenek….

2023. jún. 23. 16:22
 178/266 anonim ***** válasza:
35%

Az meg még ennél is szomorúbb, hogy egyes emberek annyira önzőek, hogy simán átgázolnak bárkin, csak nekik jó legyen, tesznek mindenki másra, játszadoznak más egészségével és mindezt ráadásul teljesen normális dolognak tartják, aki meg nem ért egyet velük, azt ugyanúgy habzó szájjal ócsárolják meg pontozgatják lefele.

Én is tényleg nagyon hálás vagyok a saját környezetemért, ami többnyire normális emberekről áll, nem olyanokból, akik normálnak tekintik komoly betegségekkel beflangálni és végigfertőzni mindenkit, ugyanazt a kárt (sőt még nagyobbat) plusz még a betegséggel járó kellemetlenséget, esetleg fájdalmat okozva .

2023. jún. 23. 16:23
 179/266 anonim ***** válasza:
70%

"Hát tulajdonképpen a legtöbb parkból ki vannak tiltva a kutyák."

Érdekes, én szinte minden parkban szoktam kutyás embereket látni.

De engem nem is zavar ez a dolog, mert én nem rettegek a kutyagumitól.

2023. jún. 23. 16:25
 180/266 anonim ***** válasza:
16%

A különbség épp csak az, hogy egy munkahelyen, főleg ha egy irodáról van szó, ahol egy légtérben vagytok, elég nehezen tud a többi x ember téged elkerülni, hogy ne kapja el a szarodat, amit a nemtörődömséged miatt bevittél nekik. Normáliséknál nem egyhez igazodik másik 20-30 fő, hanem éppen fordítva, bár normáliséknál nem is elfogadott bármilyen, komoly, fertőző betegséggel bemenni dolgozni.

A rettegést szót pedig kérlek tanuld meg és utána próbálj vele dobálózni, mert írta kínos, hogy úgy használod már sokadjára, hogy szemmel láthatóan a leghalványabb fogalmad sincs a jelentéséről. Attól, hogy egy negatív dolgot szívesebben elkerülnél nem jelenti azt, hogy rettegsz tőle, szerintem eme összefüggésre még egy óvódás is rájön.

2023. jún. 23. 16:29
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!