Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
"Nálunk pl volt, aki kötőhártya gyulladással jött be, kollégák egyből kiakadtak, haza is lett küldve az illető. Volt aki lázas tüdőgyuszival jött, ő is szépen haza lett tessékelve."
És szerinted miért járnak olyan sokan betegen is dolgozni, ha az egy rossz dolog? :D
Kérdezd meg tőlük vagy azoktól, akik még akkor be mennének dolgozni, ha az életük múlna rajta vagy ha a teljes 100%-ot megkapnák. :)
Én több helyen dolgoztam már, szerencsére eddig sehol nem volt jellemző, hogy betegen jöttek be dolgozni, leszarva az egészséges kollégákat.
132.: Inkább az a szomorú és sajnálatos helyzet, hogy rengeteg ember annyi pénzt keres, hogy épp hogy csak meg tud élni belőle, de mások azért hazazavarnák a munkahelyéről.
Szerencsére nálunk nem jellemző az ilyesmi.
Szerintem meg az a szomorú, hogy sokan felhatalmazva érzik magukat, hogy tudatosan megbetegítsenek másokat, mert nekik a pénz fontosabb, mint az egészség. Mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy fejlessze magát, tanuljon és jobban kereső munkát keressen, ahol nem okoz óriási katasztrófát, ha éves szinten néhány tízezerrel kevesebb fizut kap.
Szerencsére nálunk meg az ilyen "szarjunk mindenkire, a lényeg hogy betegen is dolgozhassunk, másoknak is kellemetlenségeket okozva" típusú helyzet nem jellemző és szerencsére a vezetőség sem hagyja. :)
Szerintem meg az a szomorú, hogy egyes emberek tesznek magasról arra, hogy másoknak esetleg anyagi problémáik vannak és felhatalmazva érzik magukat arra, hogy másokat hazazavarjanak bárhonnan is.
Szerencsére nálunk nem elfogadott az ilyen mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!