Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
Én meg pont arról írtam, hogy mekkora anyagi kárt és kellemetlenséget okoznátok ti más embereknek azzal, ha bezáratnátok őket.
Viszont ti ezt szándékosan figyelembe sem vettétek, így pedig valóban felesleges beszélnünk egymással.
További szép napot.
Bezáratni max rendőr tud börtönbe, ne beszéljél már baromságokat.
Az nem a mi hibánk, hogy a jelenlegi szabályozás nem ad 100%-os fizetést betegség esetén, tehát még mindig semmiféle anyagi kárt nem okozunk nektek, ellenben ti szándékosan betegítenétek meg másokat, akiknek emiatt lehet otthon kéne maradniuk, mert annyira lerobbanok, ezáltal máris náluk is jelentkezik az anyagi kár, amit ti okoztatok TUDATOSAN plusz a gyógyszerek áráról még nem is beszéltünk, ha az is kell. Bemész venni 2-3 dolgot, fájdalom csillapító, Neo citran, ez-az és tízezreket ott hagysz. Tehát ti többszörösen is anyagi kárt okoztok az egészséges embereknek, csak valamiért azt hiszitek nektek lehet, vicces.
Bocsi, hogy nem mindenki olyan felelőtlen, mindenkit magasról leszarok beállítottságú ember, hogy simán megy betegen is dolgozni, hátha lefertőzi a fél céget. Nem mellesleg nem mindenki fiatal, erős immunrendszerrel, attól hogy te betegen is tudsz dolgozni és nem lesz tőle komolyabb bajod, még nem jelenti, hogy mást nem dönt ágyba és kényszerül otthon maradni emiatt, amivel neki is kiesik a fizetése plusz még a gyógyszertári költségeket is fizesse, ami súlyos tízezrekbe is kerülhet.
Ha én annyira beteg lettem, h nem bírtam menni dolgozni, akkor szépen otthon maradtam, kikúráltam magam, nem mentem be lefertőzni mást is és nem nyavalyogtam, hogy 2-3 napra kevesebb fizut kaptam.🤷🏻♀️
Tegyük fel egy nap arra ébredsz hogy lebénultál, nem tudsz az ágyból felkelni, nehezen kapsz levegőt, azt se tudod mi történik. Ilyenkor felhívsz valakit hogy vigyen be dolgozni??
Vagy ha végstádiumú rákos lennél, akkor is mennél melózni?
Ha hályogod lenne és nem látnál, irány a munka?
Ha betegség miatt minden menzesz alatt ömlene(!) belőled a vér, olyan görcseid lennének hogy alig látsz, akkor is meló?
Dialízis munkaközi szünetbe pont belefér?
Stroke után 10 perccel már kirándulsz?
Vagy trollkodsz, vagy komolyan nem tudsz elképzelni más betegséget a náthán kívül…
Először is ne csillagomoz, köszi.
Másodszor én még mindig a náthánál komolyabb betegségekről beszélek, amiknek nem annyi a mellékhatása, hogy folyik az orrod. Télen rengetegen taknyosak, nyilván nem fog ezzel senki otthon maradni, de ha jól sejtem, akkor a betegségek elég tág fogalom és nem csak a náthát foglalja magában. De szólj, ha tévedek... Azért van "kis" különbség aközött, hogy náthával még bemegyek dolgozni meg aközött, hogy bármilyen betegséggel bemegyek.
Olyat se írtam, hogyha többet nyúlsz zsebiért, hazaküldenek, de normális munkahelyen nem fognak mindenféle betegséggel beengedni, hogy fertőzd le az összes többi kollégát is.
Nálunk pl volt, aki kötőhártya gyulladással jött be, kollégák egyből kiakadtak, haza is lett küldve az illető. Volt aki lázas tüdőgyuszival jött, ő is szépen haza lett tessékelve. Normális helyen ez így megy, nem fogják megengedni, hogy bármilyen betegséggel bemenjél, se azt, hogy a saját önös érdekeid miatt (nehogy kiessen egy ft is) mindenki más egészségével szórakozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!