Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol húznátok meg a határt,...

Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha még náthával mentek, de ha egész nap hőemelkedésetek van akkor is mentek még, mert szükség van rátok.

2023. jún. 22. 14:56
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/266 anonim ***** válasza:
28%
Jobb helyeken normális emberek dolgoznak, akik nem mennek be minden fertőző, súlyosabb betegséggel dolgozni, plusz nem mindenki viseli ugyanúgy a betegséget, de gondolom ezt már nehezedre esik felfogni. Lehet neked semmi bajod, míg más meg szenved, de az önző embereket ugye ez nem szokta érdekelni. Plusz attól, hogy te még jó eséllyel a halálos ágyadon is a munka miatt remegnél, nem jelenti hogy más ugyanilyen beállítottságú.
2023. jún. 23. 15:38
 162/266 anonim ***** válasza:
66%

A normális emberek nem akarnak beleszólni a mások életébe és abba sem, hogy ki, hol és hogyan dolgozzon.

Azt meg már leírtam, hogy ha valaki hazazavarja a kollégáját, akkor az illető miatta nem fog tudni dolgozni és miatta fog anyagi kárt szenvedni. De végülis felesleges ugyanazt rengetegszer leírni.

A tanulság csak annyi, hogy mindenki olyan helyzetbe kerül, amilyet megteremt magának. Aki tűri a hazazavarást, az haza is lesz zavarva. Aki viszont keres normális munkahelyet, azt nem akarja majd bezáratni senki.

Mindenki döntse el magának, hogy neki mi a fontos és az alapján keressen munkát, meg minden mást is.

2023. jún. 23. 15:41
 163/266 A kérdező kommentje:
Képzeld voltam tp-n én is 2016 influenza, amit a 10 fős irodában kaptam el, illetve 2021 nov amikor covidos voltam és itt kaptam el. Soha nem morogtam értük, hogy de miért. Náthás persze számtalanszor voltam de azzal jövök és kész
2023. jún. 23. 15:48
 164/266 anonim ***** válasza:
25%

Normális embernek nem is kell senki beleszóljon az életébe, tudja magától is, hogy nem megyünk bármilyen betegséggel dolgozni, mert nem csak mi létezünk egyedül a világon és nincs jogunk másokat megbetegíteni.

Senki nem írt olyat, hogy a kollégája zavarja haza! A másik válaszoló is azt írta, hogy a főnöke zavarta haza, teljesen jogosan, azért lázasan, tüdőgyulladással meg kötőhártya gyulladással b@sszus ne vicceljünk már. Szomorú, hogy ennyi nemtörődöm, felelőtlen ember él köztünk.

Nem kell eltűrni a hazaküldést, ha eleve vagy annyira normális, hogy nem mész betegen szétszórni a bacijaidat a többi kolléga között. Ha meg nem vagy az, akkor remélhetőleg a főnök helyetted is az lesz, mint ahogy láthatóan van erre is példa szerencsére.

2023. jún. 23. 15:59
 165/266 anonim ***** válasza:
0%

“ 2016 influenza, amit a 10 fős irodában kaptam el, illetve 2021 nov amikor covidos voltam és itt kaptam el”

Amúgy azt honnan tudod hol kaptad el? :D

2023. jún. 23. 16:00
 166/266 A kérdező kommentje:
165 10-ből hatan lázasan jártak be, h1n1 nagy járvány idején és végigdolgozták mellettem a napot, bár nézd lehet a buszon pont akkor :D
2023. jún. 23. 16:02
 167/266 A kérdező kommentje:
A covidot nem biztos, de nagyon sokan rottyon voltak a tárosztályokon is vele. Nekem csak az orrom folyt egy kicsit.
2023. jún. 23. 16:03
 168/266 anonim ***** válasza:
57%

Tényleg szomorú, hogy ennyi betegségektől rettegő, mások életébe beleszólni akaró ember van.

De végülis ők is saját maguknak teremtették a helyzetüket, így amíg engem nem akarnak bármire is kényszeríteni, addig ez nem az én bajom.

2023. jún. 23. 16:06
 169/266 anonim ***** válasza:
42%

Tényleg szomorú, hogy ennyi önző, korlátolt ember van, aki teljesen alapnak és normálnak tartja, hogy tudatosan megfertőz másokat és szórakozik mások egészségével. Meg aki azt képzeli, ha valaki nem akar beteg lenni potyára 1-2 felelőtlen barom miatt, akkor biztos retteg.

Te szeretnél esetleg rákos lenni? Nem? Miért, talán rettegsz tőle? Na pont ennyire logikus az is, amit itt a rettegésről írsz. Attól, hogy nem akar valaki beteg lenni még nem jelenti, hogy retteg, de ennek megértéséhez kell vagy 2 db agysejt.

2023. jún. 23. 16:10
 170/266 A kérdező kommentje:
Van aki komolyan gondolja, hogy mert fáj a torkom hőemelkedésem van, és fújom az orrom, otthon kéne maradnom? :D
2023. jún. 23. 16:13
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!