Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?
Furcsa módon én meg eddig azt nem tudtam, hogy az a felelősségteljes ember, aki mások életébe képes lenne úgy beleszólni, hogy nem tud róluk szinte semmit és magasról tesz mások esetleges anyagi problémáira.
Minden esetre továbbra sem normális dolog a betegségektől való rettegés és az sem, hogy ennyit pörögsz ezen az egy témán. A helyedben én segítséget kérnék, de végülis ez már a te dolgod.
Most pedig nyugodtan zárkózz be, ha akarsz, de a többi embert hagyd ezzel békén.
Cuki ahogy meglehetősen erőltetett módon próbálod visszafordítani azt, amit én írtam neked vagy épp ismétled magad és bizonyítod a meglehetősen hiányos értelmi képességeidet, bár őszintén szólna nem is vártam mást az eddigiek alapján.
Te is pörögsz ugyanúgy a témán, az már nem tűnik fel ugye?
Én még mindig nem írtam egy szóval sem olyat, hogy bárkit bezárnék vagy akár magamat bezárom, de erre majd visszatérhetünk, miután sikerült megtanulni a szót, addig inkább ne erőltesd, mert magadat égeted. :)
További jó vergődést és bezártságtól való rettegést.
Látom, az érveid elfogytak, így már csak a személyeskedés megy.
Ismét megmutatkozott a másokat bezáratni akarók "magas" értelmi színvonala.
Tovább nem foglalkozok veled.
Jó rettegést és kellemes bezárkózást kívánok! :)
Mondja ezt az, aki a másik mondandóját fordítja vissza és utánozza le, ha-ha. :D
Leírtam, hogy galambbal nem sakkozom, olyannal meg főleg nem, aki számára ismeretlen szavakat böfög vissza, ezáltal egyre jobban és jobban leégetve saját magát.
Leírtad már párszor, hogy nem foglalkozol velünk tovább, aztán mégis itt esz a fene.
Még mindig nem rettegek, ahogy bezárva sem vagyok, te viszont szemmel láthatóan remegsz és rettegsz attól, nehogy egyetlen napot is "bezárva" legyél a saját otthonodba, szóval sok sikert ezekhez a továbbiakban is. :)
"Leírtad már párszor, hogy nem foglalkozol velünk tovább, aztán mégis itt esz a fene."
Ezzel te is pont ugyanígy vagy.
Remélem, hogy nem zavar nagyon.
Én meg továbbra sem rettegek semmitől, hiába is szeretnéd, hogy úgy legyen. A sok siker pedig meglesz, ugyanis soha nem fogom hagyni, hogy engem bárki is bezárasson. :)
Én nem írtam már le hozzád hasonlóan vagy 10x, hogy befejeztem, nem foglalkozom tovább veletek, aztán írtam mégis még 50 kommentet, de semmi gond.
Ahogy én sem rettegek semmitől, ezt csak te akartad keservesen és sikertelenül a számba adni, no nem baj, ez legyen a legnagyobb bajom.
Halkan megjegyzem: Eddig sem akart senki bezáratni, de írd még le 65x, hogy márpedig engem senki nem fog bezáratni, láthatóan ettől lesz jobb kis a lelkednek. :) Az orvost pedig fontold meg, mert aki ilyesmiket vizionál, mint te, annak erősen szüksége van rá.
"Halkan megjegyzem: Eddig sem akart senki bezáratni"
Már késő tagadni. Írtatok vagy száz kommentet arról, hogy szerintetek más embereknek kötelezően otthon KELL maradniuk, ami bizony pont a bezáratást jelenti.
De végülis nem baj ez, hiszen a valóságban senkit nem tudtok kényszeríteni semmire, attól meg nem lesz nekem rosszabb, hogy az internetre írogattok. :D
Azt meg te írtad vagy tíz válasszal korábban, hogy "galambbal nem sakkozol", de azért még mindig itt vagy te is. De hát nekem ettől sem lesz rosszabb. :D
Aki esetleg nem tudná a bezárt illetve bezárva lenni szavak, kifejezések jelentését: betegen nem bemenni dolgozni. Tehát csak hogy tiszta legyen, mindenki, aki nem megy be betegen dolgozni, lefertőzve ezzel a fél céget, az bizony be van zárva, jobb ha tőlem tudjátok. :D Aki otthon fekszik 40 fokos lázzal meg tüdőgyuszival, az is be van ám zárva.
Semmit nem tagadok, mert egyetlen árva szóval nem írtam, hogy otthon KELL maradni. Azt írtam végtelen felelőtlen és bnkó dolog bemenni 8-10 órára egy zárt közösségbe betegen, hogy ezáltal mindenki másnak is átadd a nyavalyádat és normális embernek alap, hogy nem csinál ilyet. Az már nem az én bajom, hogy neked nehezedre esik a szövegértés.
Bár elgondolkodtató mi lehet annak a hátterében, akinek ekkora óriási tragédiát okoz a saját otthonodban lenni és aki ekkora hisztit levág rajta..
Nekem se lesz rosszabb azzal, hogy írogatod ide a képzelt dolgaid, mert a valóságban egy ilyen ember sincs a közelemben hála a jó istennek, szóval hajrá, nyugodtan, írj tele még 15 oldalt, hogy a csúnya-gonoszak be akarnak zárni téged, mintha csak kulcsra zárnák mögötted az ajtót és eldobnák a kulcsot.
Tudod, akit arra kényszerítenek, hogy kötelezően otthon maradjon, az bizony be van zárva a négy fal közé. Ahhoz nem kell nagy ész, hogy ezt felfogja az ember.
Számomra meg abba furcsa belegondolni, hogy mégis miért érezhetsz te ekkora kényszert arra, hogy más embereknek beleszólj az életébe és abba, hogy ki, mikor, hogyan dolgozzon.
Szerencsére az én környezetemben nincsenek olyan emberek, mint te, így az unalmas bezáratásimádattal az interneten kívül nem kell találkoznom soha.
Tudod bezárva az van, akit erővel ott tartanak egy adott helyen és nem hagyják elmenni. Ahhoz sem kell ám sok ész, hogy valaki tisztában legyen a szó jelentésével, márpedig itt továbbra sem beszélt erről senki rajtad kívül.
Nem érzek én semmiféle kényszert, pusztán normális ember létemre normálisan viselkedem és tisztában vagyok vele, hogy normális ember, nem megy be bármilyen súlyos betegséggel dolgozni, hogy megfertőzzön mást is. Te ezt nem érted, 22 oldal után sem, egyéni szoc. problémád, ezt már beszéld meg egy orvossal vagy valakivel, aki tud segíteni rajtad.
Szerencsére az enyémben sincsenek ilyen végletekig korlátolt emberek, akiknek leírják 150x, hogy szó nincs bezárásról, de 151-jére is "bezáratásimádattal" (???) jönnek. Bezárva van egy rab a börtönbe például, de semmiképp nem az az ember, aki nem megy be betegen dolgozni. Na hajrá, írd még le újabb 22 oldalban, hogy téged be akarnak zárni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!