Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol húznátok meg a határt,...

Hol húznátok meg a határt, hogy betegen bementek e dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha még náthával mentek, de ha egész nap hőemelkedésetek van akkor is mentek még, mert szükség van rátok.

2023. jún. 22. 14:56
 221/266 anonim ***** válasza:
62%

"Tudod bezárva az van, akit erővel ott tartanak egy adott helyen és nem hagyják elmenni."

Hát igen. A hozzád hasonló emberek pont ezt akarnák tenni másokkal.

Úgy néz ki, hogy nagyon frusztrál téged az, hogy nincs erre lehetőséged, hiszen még mindig itt hőbörögsz miatta.

Felőlem leírhatod bármennyiszer, hogy szerinted kinek hogyan kellene bezárkózni.

Attól még én továbbra is menni fogok mindenhová betegen is, a normális emberek meg soha nem fognak a rettegők miatt változtatni az életükön. :)

2023. jún. 23. 22:01
 222/266 anonim ***** válasza:
36%

Egyszer sem írtam le, hogy bárkit be kéne zárni, ezek még mindig a te tévképzeteid. Ijesztő lehet folyamatosan hallucinálni.

Te is pöccre ugyanúgy hőbörögsz itt, hogy normális embernek alap, hogy nem fertőz le direktbe másokat, szóval bagoly mondja.

Normális pedig sosem lesz az, hogy mások egészségét a saját hasznod miatt veszélyezteted és szerencsére valóban normális ember nem is csinál ilyet, független attól, hogy te meg erről akarsz itt mindenkit meggyőzni, de nem különösebben hat meg, nálunk az ilyet még mindig hazaküldik, mint a huzat. :)

2023. jún. 23. 22:06
 223/266 anonim ***** válasza:
22%

Szerencsére az soha nem lesz normális dolog, hogy te a betegségektől való félelmeid miatt bárkinek is bele akarnál szólni az életébe és képes lennél anyagi kárt okozni másoknak. Normális ember nem akar ilyet tenni senkivel.

Én pedig nem leszek hazaküldve soha, hiszen a körülményeit mindenki magának teremti meg. Azokat tudják csak hazazavarni, akik ezt eltűrik és maradnak egy ilyen helyen. :)

2023. jún. 23. 22:18
 224/266 anonim ***** válasza:
36%

Szerencsére az sem lesz normális dolog, hogy a pénzt előrébbvalónak tartjuk, mint az egészséget, ahogy az sem hogy önös érdekek miatt direktbe okozunk másnak pont ugyanolyan anyagi kárt, ami miatt itt jajvékolsz, tetőzve ezt az általad átadott betegségekkel járó kellemetlenségekkel és esetleges fájdalmakkal, illetve gyógyszeres kezelés esetén még azoknak az árával is. Mindezek tudatában "mindenképp" aranyos, hogy még te beszélsz anyagi kárról.

Továbbra sem mi hozzuk a szabályokat, azért kapsz kevesebb pénzt, ha betegség esetén otthon maradsz, mert ezt mondják ki az érvényben lévő szabályozások, nem azért, mert mi azt akarjuk, hogy kevesebb fizut kapjon bárki.

Nálunk nyugodtan elhiheted, hogy haza lennél küldve, ha meg nem tetszik, akkor fogod a cuccod és mész oda, ahol normális tudatosan másokat megbetegíteni. :)

2023. jún. 23. 22:27
 225/266 anonim ***** válasza:
64%

Hiába írod le ezerszer ugyanazt, mert attól még nem lesz igazad.

Nagy szerencse, hogy a való életben nincs jogod beleszólni senkinek az életébe sem.

Egy olyan helyen meg fel is mondanék a francba, mint ahol te dolgozol, szóval nem kell engem félteni. Te meg tűrheted felőlem nyugodtan a bezáratást, mert az már nem az én bajom. :)

2023. jún. 23. 22:31
 226/266 anonim ***** válasza:
36%

Mintha te nem ugyanazt írnád le ezerszer, azt gondolva, hogy ettől igazad lesz.

A nagy szerencse valójában az, hogy a való életben még vannak normális emberek, akiknek semmit nem kell mondani, mert ezek a dolgok teljesen evidensek maguktól is.

Hát ilyen attitűddel, ilyen hallucinációkkal és ilyen nehéz felfogóképességgel nálunk még az állásinterjún sem jutnál tovább, úgyhogy nincs is mitől félni. :)

2023. jún. 23. 22:35
 227/266 anonim ***** válasza:
63%

A legnagyobb szerencse az, hogy vannak még normális emberek, akik nem tartják fontosabbnak a rettegést meg a hisztit az összes többi embernél.

Egyébként meg nálatok valóban nem jutnék el még az állásinterjúig sem, ugyanis ilyen helyre még csak jelentkezni sem lennék hajlandó. Úgyhogy tényleg nincs mitől félni senkinek. :)

2023. jún. 23. 22:39
 228/266 anonim ***** válasza:
36%

Igen, vannak még normális emberek és ez alatt nem azokat értem, akik a saját nyomoruk miatt képesek lennének bárkin átgázolni. Azok éppen a túloldalt erősítik és nem az én közelemben vannak, mindenki szerencséjére.

Jelentkezésnél még csak a leghalványabb fogalmad sem lenne, hogy éppen egy normális helyre készülsz jelentkezni, ahol a főnökség nem nézi el, hogy 1-2 felelőtlen ember mindenki mást lefertőzzön az irodában, szóval ez majdnem megállta a helyét, de csak majdnem. Az alap az, hogy az ember jelentkezik egy helyre, ahova HA felveszik rájön majd hogy működnek ott ezek a dolgok. Na te nem jutnál el a felvételig, szóval valóban nem félünk. :)

2023. jún. 23. 22:43
 229/266 anonim ***** válasza:
63%

Akik a saját nyomoruk miatt képesek lennének mindenkin átgázolni, azok pont a betegségektől rettegők. Valóban nagy szerencse, hogy az ilyen emberek nem az én közelemben vannak.

Egyébként meg mielőtt jelentkeznék valahová dolgozni, meg tudok ám kérdezni más embereket, hogy milyen is az a hely. Tehát nem kell megijedni, soha nem jelentkeznék hozzátok. :)

2023. jún. 23. 22:47
 230/266 anonim ***** válasza:
36%

Nem, azok pont azok, akiknek sír a szájuk akkor is, ha nagy ritkán 1-1 betegséggel otthon maradnának és egyetlen forinttal is kevesebb fizut kapnának. Lehet ám tanulni is, fejleszteni magad és akkor nem fogsz az éhenhalás szélére kerülni néhány tízezer ft miatt. Valamit elkerülni, semmint átélni továbbra sem rettegés, ezt mostanra talán még egy kis iskolás is felfogná. Teljesen normális emberi reakció, hogy nem akarunk betegek lenni, főleg nem ilyen felelőtlen, nemtörődöm emberek miatt.

Persze tudsz kérdezni, csak hogy itt normális emberek dolgoznak, akiknek normális és alap dolog betegen nem bemenni lefertőzni az irodát, tehát senki nem állna neked le úgy jellemezni a munkahelyet, hogy jaj milyen szar ez a hely, hogy 40 fokos lázzal nem jöhetek be másnak is átadni a nyűgöm. :) Amúgy én aztán nem ijedek meg, pont azért, mert normális munkahelyem van, így nem "fenyeget" az a veszély, hogy hozzád hasonlóak a közelembe kerüljenek. :)

2023. jún. 23. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!